11 idei de cadouri regale pentru fanii familiei regale, inspirate de Diana, Kate, mai mult

11 idei de cadouri regale pentru fanii familiei regale, inspirate de Diana, Kate, mai mult

„Este anotimpul să cadouri ca un regal.


Indiferent dacă cumperi pentru mama ta obsedată de Prințesa Diana sau pentru o prietenă fană a lui Meghan Markle, am adunat cele mai bune îmbrăcăminte, bijuterii, inventa , cărți și multe altele pentru a-și alimenta fascinația față de monarhie.

De la lumânarea preferată a lui Kate Middleton până la o carte frumoasă de măsuță de cafea care celebrează viața și moștenirea regretatei Regine Elisabeta a II-a, cu siguranță va fi ceva care să se potrivească fanului tău regal favorit.

Mai jos, cumpără cele mai bune cadouri regale din 2022 pentru cei dragi (sau pentru tine!).

Pulover cald și minunat de oaie neagră (295 USD)

 Pulover cald și minunat de oaie
Cald si Minunat

Cine ar putea uita de iconicul pulover de oaie neagră pe care l-a purtat prințesa Diana în anii ’80? Warm & Wonderful a reeditat clasicul jumper roșu – și a introdus, de asemenea, versiuni noi în albastru bebeluș, roz și verde, dacă purpuriu nu este lucrul tău.


Cumpără acum

Cercei Duble Fete Soru Baroque Pearl (183 USD)

 Cercei Soru
Întrebare

Kate Middleton a purtat de mai multe ori acești cercei cu perle care fac declarație, accentuați cu cristale Swarovski strălucitoare, și ar fi cu siguranță un cadou de sărbători care se oprește (sau perechea perfectă de purtat la petrecerile tale).


Cumpără acum

„Royal Trivia” de Rachel Bowie și Roberta Fiorito (15 USD)

 Carte de trivia regală
Amazon

Scrisă de gazdele popularului podcast „Royally Obsessed”, această carte adorabilă de cadouri acoperă totul, de la nunți și nașteri până la fapte aleatorii despre familia regală preferată.


Cumpără acum

Hanorac Amelia Noyes Design Tiara (75 USD)

artie rabin net worth
 Hanorac Amelia Noyes Tiara
Amelia Noyes

Disponibil în gri închis, gri deschis sau alb, acest hanorac confortabil prezintă imagini cu patru diademe diferite ilustrate de artista Amelia Noyes. Pe lângă îmbrăcăminte, veți găsi tot de la Regina Elisabeta ornamente de Crăciun (20 USD) către regal calendare (de la 23 USD) în magazinul ei online.

Cumpără acum

Colier de putere pentru femeie inspirată de uimire (155 USD)

 Ghid-de-cadouri-familiei-regale_08

Awe Inspired


 221028_AWE_07_NIGHT_LOOK-1_1787

Awe Inspired

Anunț Urmeaza Două

Vizualizați prezentarea

Meghan Markle și regalitatea pop Taylor Swift ambii au purtat versiunea de aur vermeil a acestui pandantiv semnificativ, o parte din veniturile din care merge la Planned Parenthood. Anul acesta, brand iubit de celebrități ofera si un calendar adventist (415 USD-455 USD) oferind o varietate de surprize strălucitoare.

Cumpără acum

Emma Bridgewater Farfurie personalizata Regina Elisabeta a II-a (de la 35 USD)

 farfurie Emma Bridgewater
Emma Bridgewater

Dăruiește-i fanului regal din viața ta una dintre piesele clasice fabricate în Marea Britanie ale Emma Bridgewater, cum ar fi această placă memorială Regina Elisabeta, care poate fi personalizată cu orice cuvânt sau expresie la alegere.

Cumpără acum

Calendarul de Advent Catherine Zoraida (545 USD)

 Calendarul de Advent Catherine Zoraida
Catherine Zoraida

Prințesa de Wales este o fană de multă vreme a acestui designer britanic de bijuterii, iar calendarul de advent al mărcii pentru 2022 (în valoare de aproximativ 950 USD) include aurul. Cercei cu frunze duble (185 USD) purtat de regal.

Cumpără acum

Dior Addict Lip Glow (38 USD)

 Strălucirea buzelor Dior
Dior

Ducesa de Sussex a purtat acest balsam colorat super-hidratant în ziua nunții și ar fi umplutura perfectă pentru ciorapi pentru fanul regal obsedat de frumusețe.

Cumpără acum

Lumanare Jo Malone cu flori de portocal (75 USD)

 Lumânare Jo Malone
Nordstrom

Atât Middleton, cât și Markle sunt fani ai parfumurilor de lux ale lui Jo Malone, iar prințesa de Wales ar fi folosit această lumânare citrice în ziua nunții ei la Westminster Abbey. Luați unul dintre acestea pentru un cadou impresionant de gazdă de vacanță sau pentru a oferi propriei tale case o notă regală.

Cumpără acum

„Regina Elisabeta a II-a: O regina pentru vremea noastră” de Chris Jackson (40 USD)

 Cartea Regina Elisabeta
Amazon

Această carte pentru măsuța de cafea este omagiu perfect adus defunctului monarh și include pagini cu fotografii superbe și perspective despre Majestatea Sa realizate de celebrul fotograf regal Chris Jackson.

Cumpără acum

Colecția Amazon Kate Inel (de la 40 USD)

 Inelul Kate Middleton
Amazon

O piesă precum uimitorul inel de logodnă cu safir și diamant purtată atât de regretata, cât și de actuala Prințesă de Wales v-ar costa cu mii de bani, dar Amazon oferă o versiune accesibilă la buget sub forma acestui set de replică placată cu argint sterling cu zirconii cubici.

Cumpără acum

Articole Interesante