5 momente în care Katherine Heigl a fost „dificilă”

5 momente în care Katherine Heigl a fost „dificilă”

Katherine Heigl a avut demult o reputație de a fi dificil de lucrat, dar actrița spune că nu este așa.


Duminică, la Asociația Criticilor de Televiziune, pentru a promova noua sa serie „Starea de lucruri”, Heigl a declarat unui grup de reporteri: „Nu aș intenționa niciodată să fie dificil. Nu cred că mama se vede ca fiind dificilă. Cred că este important pentru toată lumea să se comporte profesional, respectuos și amabil, așa că, dacă am dezamăgit pe cineva vreodată, nu a fost niciodată intenționat ”.

Poate că doar încearcă să aducă amendamente, având în vedere că cariera sa din ultimii ani nu s-a întâmplat cu toate acestea, deși a jucat acest rol principal într-o reclamă Vicks ZzzQuil. Există o mulțime de dovezi care arată că nu este tocmai o plăcere să lucreze.

wendy williams pierderea în greutate 2012

Aici, unele dintre cele mai dificile momente ale ei de-a lungul anilor:

Controversă sexistă cu „Knocked Up”

„Knocked Up” a fost filmul care l-a dus pe Heigl de la actrița TV cunoscută primetime până la starul de film. Filmul, regizat de Judd Apatow și în care are rolul lui Seth Rogen, a adunat 150 de milioane de dolari - fără niciun fel de feat pentru un rom-com. Ulterior, a criticat filmul, susținând că este sexist.


Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair pentru numărul din ianuarie 2008, ea a spus: „Pictează femeile ca niște coșuri, la fel de lipsite de umor și de înțepenie, și îi zugrăvește pe bărbați ca niște băieți îndrăgostiți, goofi și plini de distracție. A exagerat personajele și am avut un moment greu cu el, în unele zile. Eu cânt o astfel de curvă; de ce este ea atât de ucigătoare? De ce vă prezentați femeile? Nouăzeci și opt la sută din timp a fost o experiență uimitoare, dar mi-a fost greu să iubesc filmul ”.Retragerea nominalizării Emmy

Următoarea etapă greșită a apărut despre zvonul despre crearea Shonda Rhimes a creatorului „Grey’s Anatomy”.


După ce a învins-o pe Emmy pentru o actriță de rol excepțională într-o serie de dramă în 2007, și-a retras numele din lista de concurenti TV Emmys din 2008, spunând LA Times: „Nu am simțit că mi s-a oferit material în acest sezon pentru a garanta o nominalizare la Emmy. și, în efortul de a menține integritatea organizației academice, mi-am retras numele din conținut ”.

Cereri salariale extreme


Ronan Farrow și fotografiile prietenilor

Cererile salariale ridicole ale lui Heigl au determinat-o din comedia romantică „Ziua Îndrăgostiților” din 2010. Actrița ar fi solicitat să i se plătească 3 milioane de dolari, pe care persoanele interesate le-au numit „ridicole”, având în vedere faptul că era un film de ansamblu și zilele de filmare pentru fiecare membru al distribuției erau limitate.

Filmul a continuat cu vedete aparent mai puțin exigente (și cu profil superior), precum Julia Roberts, Queen Latifah, Bradley Cooper, Jessica Biel și Jamie Foxx.

Probleme publiciste

Heigl a abandonat-o pe publicista ei din New York, Jill Fritzo, pentru Melissa Kates din West Coast, din West Coast, doar pentru că Kates ar fi concediat-o ca clientă în 2010, într-o mișcare neobișnuită.

Heigl a lucrat apoi cu p.r. veterinarul Kelly Bush de câteva săptămâni înainte de a o coborî și a alerga înapoi la Fritzo.


Sues Duane Reade pentru un tweet

După ce lanțul de droguri Duane Reade a folosit imagini cu ea în publicitatea sa de socializare, Heigl a luat măsuri legale la începutul acestui an.

Compania a trimis un tweet cu o fotografie de paparazzi cu Heigl care transporta un sac de cumpărături Duane Reade, iar actrița a dat în judecată pentru 6 milioane de dolari pentru daune compensatorii și punitive. Costumul nu a fost încă rezolvat.

Articole Interesante