Agenți ai SHIELD: A distrus de fapt Quake Pământul în Universul Cinematic Marvel?

Agenți ai SHIELD: A distrus de fapt Quake Pământul în Universul Cinematic Marvel?

Abc
Credit foto: Agenții SHIELD / ABC, Jennifer Clasen Imagine achiziționată de la Disney ABC Media

În premiera din sezonul 5 a Marvel’s Agents of SHIELD, au apărut mai multe evoluții șocante. Unul dintre cei mai șocanți s-a dovedit a fi Daisy Johnson, cunoscut și ca cutremurul care distruge lumea. Cu toate acestea, nu știm dacă ea este de fapt persoana responsabilă.

Mai multe de la ABC

În timpul premierei sezonului Agenți ai scutului , am aflat că Coulson și agenții săi au călătorit 100 de ani în viitor. După ce au fost supuși puterii unui monolit alb, au ajuns într-un univers pustiu. Unul în care Quake (Chloe Bennet) a distrus Pământul. Noul lor prieten, Deke (Jeff Ward) explică faptul că Daisy a cutremurat planeta, subliniind că a fost vina lui SHIELD pentru distrugerea planetei. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că Daisy a fost responsabilă.


După ce i-am auzit pe Tess (Eve Harlow) și Deke amândoi spunând că istoria și înregistrările Pământului s-au pierdut, este rezonabil să presupunem că anumite fapte ar fi putut fi interpretate greșit; fapte care indică rolul lui Daisy în distrugerea planetei. În plus, Kree a avut probabil o mână în distrugerea istoriei Pământului. Și modalitatea perfectă de a subjuga oamenii este de a elimina toate distragerea atenției, inclusiv istoria lor. Procedând astfel, rasa umană va deveni complet supusă. Acestea fiind spuse, Kree-ul a lăsat cel mai probabil piste false pe care oamenii să le găsească, care la rândul lor ar fi urmat de Daisy care ar fi luat vina.

Credit foto: Agenții Marvel's of shield / ABC Image Achiziționat de la Disney ABC Media

A distrus Daisy de fapt pământul cu puterile ei?

Speculațiile deoparte, menționarea lui Deke despre faptul că trebuie să pună împreună istoria Pământului, demonstrează că Daisy nu a fost responsabilă. Deke nu oferă nicio dovadă pentru a-și susține afirmațiile și nici nu îi arată lui Daisy nimic care să poată dovedi că ceea ce spune este adevărat. Având în vedere acest lucru, este destul de prematur să cumpărăm „teoria” lui Deke. Cine știe, poate Deke lucrează direct cu Kree - alimentând agenții cu informații false pentru a-i arunca de pe urma lui. Deke pare să aibă o relație de lucru cu Kree și chiar recunoaște că a încheiat un acord cu ei. Prin urmare, Deke ar putea fi un spion pentru aceia care doar încearcă să o distragă pe Daisy, trimițând-o într-o călătorie de vinovăție sau cel puțin confundând-o cu una.

chelsea handler instagram nud

Oricare ar fi cazul, Daisy distruge Pământul înseamnă că puterea ei este una care va fi sub observație atentă. Dacă această afirmație este adevărată, Daisy ar putea fi următorul recrut al Răzbunătorilor. Este la fel de eroică ca cea mai puternică a Pământului și are puterea de a sta cu ei. Deci, Daisy ar aduce un plus potrivit echipei. Cu toate acestea, se poate argumenta de ce Daisynu potdeveni Răzbunător.

Pentru oricine nu-și amintește, directorii Marvel, precum Kevin Feige, au exclus un crossoverAgenți ai scutuluiiar MCU-ul mai mare. Au spus că s-ar putea întâmpla mai jos, dar nu în curând. Având în vedere acest lucru, Daisy probabil nu va apărea alături de Avengers. Cu toate acestea, există un motiv important pentru care Daisy poate deveni Răzbunător: nimeni nu a exclus personajele care pleacăAgenți ai scutuluia începe din nou.


Credit foto: Marvel’s The Avengers / © Marvel 2012 Imagine achiziționată de la ABC Studios Press

Ar putea Daisy să devină răzbunător în viitor?

Întrucât nu s-a spus nimic despre personajele care părăsesc sau intră în universul MarvelTV, este corect să presupunem că cineva ca Daisy ar putea primi o cerere de recrutare, urmată de mutarea permanentă într-un loc din cadrul MCU mai mare. Tot ce trebuie făcut este să-i oferi lui Daisy o trimitere corectăAgenți ai scutului, și apoi ea poate trece.Există și problema Agenți ai scutului anulând-o după sezonul 5. Seria se va încheia după ce sezonul curent își va parcurge cursul. Deci, există cu siguranță posibilitatea ca Daisy, Coulson și restul SHIELD să își revină la MCU. De asemenea, nu dăunează asta Căpitanul Marvel îi va readuce înapoi - deși în trecut. Cu toate acestea, revenirea SHIELD la MCU pare inevitabilă.


jessica robbins stalker
În continuare: Marvel’s Runaways: Triunghiul amoros care nu este cu adevărat un triunghi amoros

Marvel’s Agents of SHIELDdifuzează vineri pe ABC.

Crezi Daisy și SHIELD vor intra în MCU dupăAgenți ai scutuluise termină ? Lasă-ți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.


Articole Interesante