Mâncăruri Al Sharpton pe secretele sale drastice de slăbit

Mâncăruri Al Sharpton pe secretele sale drastice de slăbit

În felul acesta, Rev. Al rămâne atât de subțire.


Al Sharpton a subliniat o dietă super specifică și un regim de antrenament care de ani de zile l-a ajutat să își mențină greutatea de 130 de kilograme într-un Q&A cu GQ joi.

Activistul în vârstă de 64 de ani a transformat rutina de exercițiu a gazdei MSNBC îl are la 4 ore șapte zile pe săptămână și urmează o dietă care include trei felii de pâine prăjită cu șapte boabe pe zi.

„Trebuie să stau la un hotel cu o sală de fitness și care are și pâine prăjită cu șapte boabe”, a spus el pentru revista.

Sharpton avea o dată peste 300 de kilograme, dar controversatul activist și-a redus mai mult decât la jumătate. El a făcut modificări la rutina lui pe parcurs. Când New York Times a raportat eforturile sale de pierdere în greutate în 2005, a făcut eforturi de trei ori pe săptămână și mânca două mese pe zi.


A făcut modificări dietetice pe parcurs, tăind pui și adăugând sucuri și pâine prăjită, la recomandarea medicilor săi.Astăzi, el are un meniu zilnic de:


  • O banană la 4:15 a.m.
  • Niște proteine ​​în urmă cu puțin timp
  • O salată și o felie de pâine prăjită între orele 11 și amiază
  • Încă două felii în jurul orei 18 p.m.
  • Pește o dată pe săptămână (nu a mâncat pui în șapte sau opt ani.)

Sharpton a spus că se trezește la 4 dimineața și, de obicei, lucrează în sala de sport a clădirii sale la ora 5:00 pe Upper West Side, folosind bicicleta eliptică, staționară, ridicând greutățile și făcând pull-up-uri.

Este cunoscut că postează zilnic mesaje de inspirație din antrenamentele sale pe Instragram, despre care a spus că a venit ca răspuns la lirica lui Jay-Z, „Al Sharpton care face selfie-uri”, deci cine mă va ajuta ”?


cel mai mortal prinde moarte sturgis

„Am spus:„ Ei bine, selfie-urile poate sa te ajută - îți voi da un mesaj ”, a spus Sharpton pentru GQ.

De asemenea, s-a arătat să plece să mănânce împreună cu candidatul democrat Pete Buttigieg, Barack Obama și vechiul său prieten James Brown, care mâncau friptură peste tot - dar își făcea părul în fiecare dimineață sub uscător de păr, în timp ce mânca o banană.

Articole Interesante