All American: Homecoming este nou în seara asta? (7 noiembrie)

All American: Homecoming este nou în seara asta? (7 noiembrie)

CW
 All American: Homecoming --

All American: Întoarcere acasă sezonul 2 a fost dezordonat de la premieră și drama nu se lasă. Săptămâna trecută, serialul a luat o pauză, împreună cu emisiunea-mamă Toți americanii , pentru a face loc line-up-ului The CW de Halloween.


În noaptea de 31 octombrie, în loc să fie lăsați înapoi în tensiunea care curge din campusul Universității Bringston, telespectatorii rețelei au fost tratați cu un episod special înfricoșător de Cele mai amuzante animale din lume și o numărătoare inversă a celor mai înfricoșătoare filme din toate timpurile. Dar, cu vacanța în urmă, fanii universului All American se întreabă dacă vor reveni la dramele sportive pe care au ajuns să le iubească.

Vom relua de unde am rămas cu Simone și prietenii ei în seara asta? Iată ce știm despre blocul de prime time de luni!

Jackie Cruz fierbinte

All American: Homecoming este nou în seara asta?

Da, All American: Întoarcere acasă va lansa un nou episod în seara asta la fel ca Toți americanii . Noul episod va fi difuzat pe The CW la ora 21:00. ET. Iată despre ce este vorba „Noi nu vom fi mutați”, conform rețelei:

andrew lauren gay

FURTURINA - Când Cam primește un apel deranjant pentru Amara, Amara intră imediat în acțiune, ceea ce necesită ca Bringston să se adăpostească pe loc. Simone se luptă să poată participa la prima zi de îngrijire a lui Baby Shay doar virtual, dar când apare haosul în campus, ea găsește confort de la cineva neașteptat. Damon ia o decizie cu privire la părinții săi de naștere, ceea ce îl ajută să facă o revelație surprinzătoare. Nu este un fan al felului în care iubitul lui Nate îl tratează pe Nate, Keisha devine îngrijorată când Nate dispare. Între timp, JR revede o perioadă dureroasă din trecutul său, forțându-l să-și dea seama ce vrea pentru viitorul său.


Dacă ratați episodul, îl veți putea transmite în flux a doua zi pe cwtv.com și pe aplicația CW. Nu aveți nevoie de un abonament, de conectare la furnizorul TV sau de autentificare pentru a utiliza streamer-ul. Cele mai recente episoade ale emisiunilor rețelei, precum și titluri de licență precum Sleepy Hollow și Fiu risipitor sunt disponibile pentru vizionare și pe platformă.All American: Întoarcere acasă distribuția sezonului 2 episodul 4

Potrivit The CW și IMDb :


 • Mitchell Edwards ca Cam Watkins
 • Kelly Jenrette ca Amara Patterson
 • Geffri Maya ca Simone Hicks
 • Peyton Alex Smith ca Damon Sims
 • Rhoyle Ivy King ca Nathaniel Hardin
 • Netta Walker ca Keisha McCalla
 • Sylvester Powell ca Jessie „JR” Raymond
 • Martin Bobb-Semple ca Lando
 • Blake Brewer ca Nico Logan
 • Joe Holt ca Jesse
 • Jarrett Worley ca Lewis Hunt

Faceți din The CW Spiral podcastul dvs. ideal pentru toate lucrurile CW. Acest trio de fani vă va ține la curent cu ultimele știri referitoare la rețea și fac recenzii ale emisiunilor lor preferate de pe rețea, inclusiv Toți americanii și All American: Întoarcere acasă . Consultați mai jos lista de redare pentru universul All American și abonați-vă la canalul lor de Youtube pentru mai mult conținut CW.

violul lui Charles Manson

Rămâi la curent cu Telecomandă ascunsă pentru mai multe știri și acoperire All American: Homecoming! Noile episoade din sezonul 2 sunt difuzate luni, la ora 21:00. ET. Streamingul în ziua următoare este disponibil pe cwtv.com și aplicația CW.


Articole Interesante