Alumul „Glee” Heather Morris: Naya Rivera m-a confruntat cu privire la tulburarea mea de alimentație

Alumul „Glee” Heather Morris: Naya Rivera m-a confruntat cu privire la tulburarea mea de alimentație

Naya Rivera a observat că obiceiurile alimentare ale colegului ei din „Glee”, Heather Morris, s-au schimbat și s-a confruntat direct cu ea, a dezvăluit dansatorul.


„Am dezvoltat o tulburare de alimentație. Am încetat să-mi mai fac menstruația. Eram atât de înțeles despre mâncare și ce făcea ea pentru mine”, Morris reamintit în episodul de joi al podcastului „Și asta e ceea ce ți-a ratat cu adevărat”  .

Actrița în vârstă de 35 de ani a spus că adesea nu mănâncă în fața colegelor ei, ceea ce a determinat-o pe Rivera să o urmeze într-un dressing și să o cheme.

„Nu-mi amintesc exact ce a spus ea, dar ea se apropia de mine în legătură cu tulburarea mea de alimentație pentru că știu ea însăși avea tulburări de alimentație ”, a spus Morris. „Și a fost foarte deschisă despre asta în cartea ei. Deci, desigur, ea a fost prima care a vorbit despre asta.”

Morris a recunoscut că a renunțat la conversația, care a avut loc în timp ce distribuția „Glee” era în turneu, spunându-i lui Rivera că este bine și nu are nevoie de ajutor.


  naya rivera și heather morris
Morris a spus că Rivera a fost „întotdeauna gata să vorbească”.
NBCUniversal prin Getty Images

Morris a spus că ea și Rivera nu au mai vorbit niciodată despre tulburarea ei de alimentație.

Alexa Curtin 2016

„Așa era ea. Ea a fost întotdeauna gata să vorbească despre asta”, a explicat Morris. „Toți suntem așa acum. Este nevoie doar de acel timp și loc din viața ta în care spui: „Viața este prea scurtă”.


Regreta actriță „Step Up” a dezvăluit în memoria ei din 2016, „Sorry Not Sorry”, că ea luptat împotriva anorexiei ca adolescent.

„Am evitat mâncarea cu orice preț. Dacă mama ar fi împachetat prânzul pentru mine, fie l-aș arunca la gunoi, fie l-aș găsi o scuză să-l dau”, a scris ea în carte.


  naya rivera și heather morris
Regreta actriță s-a luptat și cu o tulburare de alimentație, a dezvăluit ea în memoriile sale din 2016.
heatherrelizabethh/Instagram

Rivera – care a interpretat interesul amoros al lui Morris în „Glee” – a murit tragic în iulie 2020, după ce înecându-se accidental în timpul unei excursii cu barca cu fiul Josey, pe care ea împărtășită cu fostul soț Ryan Dorsey . Ea avea 33 de ani.

După moartea prematură a lui Rivera, Morris a adus un omagiu fostului ei coleg de vedetă pe rețelele de socializare, numind-o pe regretata actriță unul dintre „prietenii ei cei mai apropiați”.

  VULPE's "Glee" Season Two Morris și Rivera au interpretat interese amoroase pe Brittany Pierce și, respectiv, Santana Lopez, în serialul Fox.

Colecția de imagini FOX prin Getty I

  VULPE's "Glee" - Season Six Morris și Rivera au interpretat interese amoroase pe Brittany Pierce și, respectiv, Santana Lopez, în serialul Fox.

Colecția de imagini FOX prin Getty I


Brad Pitt a înșelat-o pe Angelina
Anunț Urmeaza Două

Vizualizați prezentarea

„M-ai învățat în mod constant lecții despre durere, despre frumusețe și echilibru, despre a fi puternic, rezistent și despre a nu da un f–k (dar totuși respectuos),” ea a scris pe Instagram la o săptămână după moartea lui Rivera.

Morris a continuat: „Totuși, cea mai importantă lecție pe care am învățat-o cel mai mult de la tine a fost să fii un prieten consecvent și iubitor. Ai fost primul care a făcut check-in, primul care a pus întrebări, primul care a ascultat... ai prețuit prietenia noastră și nu am luat niciodată asta de la sine înțeles.”

Articole Interesante