Extratereștrii antici: Numărul Divin are de fapt o conexiune extraterestră?

Extratereștrii antici: Numărul Divin are de fapt o conexiune extraterestră?

Extratereștrii antici: Numărul Divin are de fapt o conexiune extraterestră?

La un moment dat în Extraterestri Antici franciza, conținutul se diminuează. Există doar atâtea conexiuni fezabile fără întinderi semnificative ale imaginației. Ei bine, „Numărul Divin” este o pungă mixtă, cu doar suficiente puncte circumstanțiale pentru a ridica sprâncenele.


alicia chei pistrui

Acestea fiind spuse, credibilitatea înExtraterestri Antici„Teoriile sunt în ochiul privitorului.

Introducerea

Sinopsisul general al „Numărului Divin” este că tradițiile sacre, arhitectura și istoria implică în mod constant numărul doisprezece. Unul dintre primii credincioși în această teorie este William James Sidis, un copil minune care a absolvit Harvard la 16 ani. Obsesionat de numărul doisprezece și notația numerică duodecimală (adică numărarea cu baza-12), Sidis a scris o carte intitulată „Animatul și neînsuflețitul” care prezicea găurile negre și existența materiei întunecate.

Ceva mai târziu, Burkhard Heim (adică germanul Stephen Hawking) a revendicat o viziune a lumii în 12 dimensiuni în loc de cele trei dimensiuni banale.

Deci primul argument pentruExtraterestri Anticieste doi băieți super deștepți care au fost un fan al numărului doisprezece. Tac Meme pentru copii sceptici din lumea a treia .


Doisprezece peste tot

Ceasurile sunt împărțite în douăsprezece segmente. La fel și cu calendarul ebraic. Doisprezece semne ale zodiacului și doisprezece cicluri lunare. Aparent, există douăsprezece chakre și nervi cranieni în corpul uman. Există chiar și douăsprezece vârtejuri ale rețelei planetare, cum ar fi Triunghiul Bermudelor, ceea ce face din lume un loc mult mai înspăimântător.

Mai mult, erau doisprezece cavaleri arturieni, olimpici, triburi pierdute ale lui Israel, imamuri și apostoli.


Din punct de vedere geografic, există Gobekli Tepe în Turcia, cu vechiul său complex de piatră de megaliti datând de câteva mii de ani, cu douăsprezece pietre în formă de T concentrate în jurul a două monolite de intrare. Pietrele din Stennes (3100 î.Hr.) și Pietrele Callanish, ambele în Scoția, inițial douăsprezece. Cercul de piatră al celor Doisprezece Apostoli, unde observările OZN-urilor sunt comune, de asemenea, doisprezece. Stâlpi la Muntele Sinai. Cercul de pietre Galgalatokai. Altarul lui Ilie pe Muntele Carmel. Doisprezece, doisprezece, doisprezece. La naiba, un matematician american pe nume Jeffrey Weeks chiar sugerează că universul este un dodecaedru .

Interesant este că Matthias l-a înlocuit pe acel Iuda ticălos ca apostol al doisprezecelea și abia atunci Apostolii au primit Duhul Sfânt.


Extraterestri Anticio așează groasă și atenția mea este stârnită.

Conexiunea extraterestră

S-ar putea să vă întrebați: „Unde este conexiunea cu extratereștrii?” Înapoi la sistemul duodecimal, și numărând de douăsprezece. Sumerienii au numărat în cinci trepte de douăsprezece - atingeți cu degetul mare cele trei plăcuțe ale celor patru degete - care, potrivit legendei, le-a fost dat de Anunnaki. Orice fan alExtraterestri Anticiacum spune „Ah-ha”, deoarece Anunnaki este legătura cu jumătate din episoade de extratereștri. Este ca Șase grade ale lui Kevin Bacon.

Cu toate acestea, sistemul de numărare Anunnaki este mai ușor cu șase cifre, ca Goliat în Biblie. La fel ca petroglifele din Canionul Chaco și Newspaper Rock. Sau tribul Huaorani din Ecuador care are această trăsătură recesivă 1/1000. Deci, poate că sumerianul 3 + 3 + 3 + 3 este egal cu Anunnaki 6 + 6, iar cifrele suplimentare sunt doar gene extraterestre pe care ar trebui să le avem cu toții? Teoreticienii antici ai astronauților spun „Da”, în timp ce afișează fotografii grosolane ale mâinilor și picioarelor cu cifre în plus.

jucării Ghostbusters 2016

În calitate de judecător al acestui caz, îl voi permite. Te rog continuăExtraterestri Antici. Ascult.


Președintele Truman?

Asamblat de Truman în anii 1940, Majestic-12 întâlniri de OZN-uri investigate. De ce a ales Truman doisprezece? Un semnal către ET-uri? Sau poate Truman era doar un dependent care cerșea un program simplu de urmat? Poate că își profețea fandomul pentru Dramele procedurale LAPD la începutul anilor '70 ? Compoziția echipei pare aleatorie și doar puțin legată.

Următorul: Extraterestrii antici și virusul ET

Acest episod deExtraterestri Anticise termină cu un conținut fără legătură cu descoperirea de către CERN a particulei lui Dumnezeu, ultimele două cifre ale calendarului Maya 2012, unele explozii radio Arecibo și note muzicale.

În cele din urmă, nu este mult mai mult decât un remake al filmului Jim Carrey 23. Modelele nu dovedesc nimic. Colorează-mă neconvins.

Articole Interesante