Angelina Pivarnick fac parte din dramele iubitului JWoww

Angelina Pivarnick fac parte din dramele iubitului JWoww

Starul „Jersey Shore” Angelina Pivarnick și-a rupt tăcerea, după ce a fost acuzată că flirtează cu colega de membru Jenni „JWoww”, iubitul lui Farley, Zack Carpinello.


Vedeta reală, în vârstă de 33 de ani, a împărtășit o fotografie sexy cu ea însăși duminică, purtând doar lenjerie, și a citat-o ​​pe Audrey Hepburn în subtitrarea fotografiei sale.

Pivarnick a scris: „Cred că sunt puternic când totul pare să nu meargă. Cred că fetele fericite sunt cele mai frumoase fete ... Cred că mâine este o altă zi și cred în minuni. ”A eliminat toate comentariile din postare.

În episodul săptămânii trecute din „Jersey Shore”, Pivarnick a fost filmat dansând lângă Carpinello, 24 de ani, în timp ce Farley, 33 de ani, părea prea intoxicat pentru a fi observat.

Între timp, Carpinello a contribuit la comportamentul flirtos prin obținerea de contact cu Pivarnick.


După difuzarea emisiunii MTV, Farley a vorbit spunând că se simte „rănită” și „lipsită de respect”.

„Inima mea doare la atâtea niveluri”, a scris ea. „Un lucru pe care l-am învățat din episodul din această seară este să îți cunoști valoarea. Nu vă coborâți niciodată standardele.


jazz johnson-merton

Nu este clar dacă Farley și Carpinello încă se întâlnesc. Reprezentantul ei a refuzat să comenteze.

În weekend, Carpinello și-a cerut scuze public la JWoww pe Instagram.


El a scris: „Îl iubesc pe Jenni, cu tot ce am, o fac cunoscută în fiecare zi. Voi continua să fac totul pentru a face acest lucru cunoscut copiilor ei, care au și inima mea. Voi asigura sigur că nimic ca acesta nu se va mai întâmpla niciodată, indiferent de rezultat ”.

Pivarnick nu a răspuns la cererile de comentarii ale lui Page Six.

Articole Interesante