Art Basel Miami 2022: Ghid pentru cele mai mari petreceri și evenimente

Art Basel Miami 2022: Ghid pentru cele mai mari petreceri și evenimente

Săptămâna Artei din Miami a revenit și mai mare ca niciodată.


Artisti de top precum Sean Penn, Leonardo DiCaprio, Cardi B și Travis Scott se îngrămădesc în orașul de coastă din Florida pentru sutele de evenimente extravagante organizate cu ocazia sărbătoririi Art Basel.

Jonathan Cheban nas job

Iată o listă a tuturor celor mai bune petreceri și evenimente la care să participe anul acesta.

E11 Chiar și Miami Prezintă: „Arta vieții de noapte”

miercuri, 30 noiembrie – duminică, 4 dec

  Travis Scott la E11even.
Travis Scott se va întoarce la E11even pentru a susține un spectacol în onoarea Săptămânii Artei din Miami.
Getty Images pentru E11EVEN

Cel mai tare megaclub din Miami, E11even, are o gamă de stele pentru Săptămâna Artei, inclusiv 50 Cent, Travis Scott, Offset și Machine Gun Kelly. Pe 30 noiembrie, duo-ul de muzică electronică Duck Sauce învârte melodii, iar a doua zi va urca pe scenă un interpret surpriză. Biletele și rezervările de mese sunt disponibile la 11miami.com .

Celebrarea anuală „Arta petrecerii” de la Ocean Drive

joi, 1 decembrie

Ocean Drive preia piscina Fontainebleau Miami Beach pentru a găzdui petrecerea anuală „Art of the Party” pe 1 decembrie. Petrecerea va sărbători lansarea copertii Art Issue din decembrie din acest an, cu starul „Gossip Girl” Evan Mock. Numărul va fi prima coperta realizată digital a revistei, creată de GRIF și echipa sa de la HUMXN.


Spectacol Săptămâna artei Galeriei Maddox

Marți, 29 noiembrie – duminică, 4 dec

Maddox Gallery va reveni la Art Miami pentru al cincilea an, cu standul AM220 și prezentând lucrări de la artiști renumiți, inclusiv Banksy, David Yarrow, George Condo, KAWS, The Connor Brothers, Andy Warhol, Cooper, Kusama și alții.Anul trecut, Maddox Gallery vândut celebru o piesă Bansky de 4 milioane de dolari în ziua deschiderii în timpul previzualizării VIP a Art Miami. De data aceasta, Maddox Gallery va prezenta lucrările Yarrow, inclusiv celebrul său portret „Vara lui ’75” al supermodelului Cindy Crawford.


Cocktailul Young Arts

marți, 29 noiembrie

  Centrul de convenții Art Basel.
Mai multe petreceri mari preiau Miami pentru a sărbători târgul anual de artă.
Getty Images

Young Arts va găzdui o oră de cocktail pe 29 noiembrie. Alăturați-vă Sarah Arison, Michi Jigarjian, Sheree Hovsepian și Jayma Cardoso pentru rosé și stridii în sprijinul Young Arts. Evenimentul este sponsorizat de The Surf Lodge și Whispering Angel.

Instalarea iahtului din Miami Art Week de la Casa Del Sol

miercuri, 30 noiembrie – duminică, 4 dec

Casa Del Sol Tequila de la Eva Longoria este în parteneriat cu galeria de design de colecție Ago Projects din Mexico City pentru a prezenta o instalație plutitoare la bordul unui super iaht. Vasul va găzdui petreceri numai pe invitații pentru Vogue, artistul Daniel Valero, revista Purist și mărci precum FarFetch, Rebecca Minkoff și Cult Gaia pe tot parcursul săptămânii.


Petrecerea privată a lui Christian Louboutin

luni, 28 noiembrie

Christian Louboutin face echipă cu W Magazine și Institutul de Artă Contemporană din Miami pentru a găzdui o cină în celebrarea artiștilor expozanți ai ICA în timpul Art Basel Miami. Sărbătoarea va avea loc la reședința privată din Miami Beach a lui Seth Campbell.

Wynwood Walls Cina artist VIP

luni, 28 noiembrie

Wynwood Walls va debuta cu 10 noi instalații pentru Săptămâna Artei din Miami cu o cină festivă, doar pe invitație, găzduită de CEO-ul Goldman Properties Jessica Goldman Srebnick.

Rafael Lozano-Hemmer VIP previzualizare a Pulse Topology

luni, 28 noiembrie

Superblue Miami și BMW s-au asociat pentru a prezenta instalația de artă captivantă „Pulse Topology” a artistului mexicano-canadian Rafael Lozano-Hemmer, cu o experiență culinară și artistică de realitate mixtă Aerobanquets RMX pe parcursul Săptămânii Artei din Miami 2022.

Art Miami + CONTEXT Art Miami Seara de deschidere

marți, 29 noiembrie

  Operă de artă
Lucrările de artă vor fi expuse pentru marea deschidere.
Getty Images

Art Miami, o componentă centrală a Săptămânii Artei din Miami, revine împreună cu târgul său sora CONTEXT Art Miami. Spectacolul se va deschide cu o petrecere de deschidere VIP marțea viitoare.


Instalarea a 40-a aniversare a Stone Island la uzina RC Cola

marți, 29 noiembrie

Brandul italian de îmbrăcăminte de lux Stone Island își va sărbători cea de-a 40-a aniversare prin activarea Uzinei RC Cola din Wynwood pentru deschiderea Art Basel cu o instalație exclusivă, de o singură noapte.

Activarea numai pe invitație va include un bar deschis găzduit, o instalație de artă spectaculoasă realizată cu lumină și trei acte de DJ surpriză și spectacole de afiș pe tot parcursul serii și în dimineața următoare.

Săptămâna artei la LIV

miercuri, 30 noiembrie – duminică, 4 dec

Nightclub LIV va găzdui mai multe evenimente pentru a sărbători Săptămâna Artei, începând cu o petrecere de lansare găzduită de Alesso. Ei vor găzdui apoi spectacole de The Chainsmokers, Martin Garrix și Black Coffee.

Story Nightclub: Basel Edition

Sâmbătă, 3 decembrie – duminică, 4 dec.

  Cardi B la E11even.
Cardi B va urca pe scena clubului de noapte Story.
Getty Images pentru E11EVEN

Story Nightclub are o gamă stelară de artiști pentru a sărbători târgul anual de artă. Frații Martinez și Caleb Calloway vor ajunge în cabina DJ, urmată de un spectacol al lui Cardi B sâmbătă, 5 decembrie. DJ/producătorul muzical Deadmau5 va închide Săptămâna artei în noaptea următoare.

Fable Miami Marea petrecere de deschidere VIP

joi, 1 decembrie

Fabel Miami, un nou restaurant și lounge în aer liber pe acoperiș, creat de proprietarul Matthew Rosenberg și firma sa de arhitectură premiată, M-Rad, va găzdui o petrecere de deschidere VIP legendară.

Evenimentul va include spectacole speciale de DJ, o degustare din bucătăria mediteraneană Fabel, vin curgător și cocktailuri și o primă privire exclusivă asupra restaurantului și lounge-ului de pe acoperișul locației.

Joia Beach Prezintă: Art Hearts Fashion Pop Up

Sâmbătă, 3 decembrie

Joia Beach și Art Hearts Fashion sărbătoresc Art Basel cu o petrecere cu o expoziție de artă live cu o licitație tăcută și ritmuri de DJ Deroos.

MAXIM Art Week Party & Issue Lansare

Sâmbătă, 3 noiembrie

MAXIM va fi a organizat o lovitură masivă de Săptămâna Artei pentru a sărbători lansarea lor la Hyde Beach la SLS South Beach. Petrecerea debutează în numărul din noiembrie/decembrie cu Ava Max, iar petrecerea va prezenta artă de BTA.

Fereastra pop-up Resy și American Express Design District

Marți, 29 noiembrie – duminică, 4 dec

Resy și American Express fac echipă pentru a sărbători Art Basel Miami cu mai multe activări pe parcursul săptămânii, în timp ce evidențiază artistul contemporan Phillip K. Smith III.

Amex și aplicația de rezervări vor găzdui o serie de cină susținută de bucătarii Massimo Bottura, Missy Robbins și Mashama Bailey, precum și brunch-ul „Savor & Soul”, care va include o discuție despre starea actuală a artei negre și a artiștilor. De asemenea, vor găzdui evenimente la Joe’s Stone Crab, COTE Miami și Mandolin Aegean Bistro pe tot parcursul săptămânii.

Petrecere de deschidere a colecției Brugal 1888 x Alexander Mijares

marți, 29 noiembrie

  Brugal 1888 în Miami.
Alexander Mijares își va dezvălui colecția de artă cu Brugal 1888.
Getty Images pentru Nylon

Artistul Alexander Mijares își va dezvălui colecția sa de artă de lux, în ediție limitată, la un eveniment pe invitație cu Brugal Rum, pe acoperișul Moxy Miami South Beach. Mijares a creat piese personalizate pentru Justin Bieber, Tori Kelly, Pharrell și Alejandro Sanz. Încasările dintr-o singură piesă vor fi scoase la licitație pentru a beneficia de o organizație caritabilă locală din Florida de Sud aleasă în parteneriat cu Mijares.

Giorgio Armani IUBIRE

marți, 29 noiembrie

Giorgio Armani lansează „Giorgio Armani LOVE”, un nou proiect care combină moda, arta și tehnologia la Giorgio Armani Boutique din Miami Design District. Proiectul Giorgio Armani LOVE include lucrări ale artistului italian Marcantonio, care explorează tema IUBIRII prin natură.

Creative Minds Talks la Mondrian South Beach

miercuri, 30 noiembrie

Mondrian South Beach va găzdui o conversație cu Derek Blasberg și artistul Daniel Arsham, unde vor discuta despre influența artei digitale în societatea modernă, modă și mediu. Încasările din vânzarea biletelor vor beneficia de Fondul de burse postmoderne Virgil Abloh și Cooper Union în sprijinul talentelor tinere și creative.

Ruinart X Jeppe Hein la The Miami Beach EDITION

miercuri, 30 noiembrie

Ruinart vă invită la șampanie și tartine cu artistul Jeppe Hein la The Miami Beach EDITION Lobby Bar.

Moxy South Beach

joi, 1 decembrie

Moxy South Beach primește The Tracy Piper și Voss Gallery în timpul Săptămânii Artei din Miami pentru o sesiune specială de pictură live și o discuție cu artistul.

Casa NYLON Petrecere din Miami Art Week

Vineri, 2 decembrie

  Nailon's party in 2021.
Nylon va arunca o altă lovitură mare pentru Basel.
Getty Images pentru Nylon

Găzduită în parteneriat cu David Grutman și BMW, NYLON House revine cu petrecerea anuală din Miami Art Week, care sărbătorește muzica, arta, cultura și frumusețea. Evenimentul va avea loc la Strawberry Moon la Hotel Goodtime și va prezenta o gamă globală de deejay, aducând în același timp o simfonie. de lumină, sunet și instalații pe scena artistică din Miami.

Saint Laurent Rive Droite Sex By Madonna Exhibition

Marți, 29 noiembrie – duminică, 4 dec

Saint Laurent vine la Miami Art Week cu o expoziție curatoriată de Madonna și Anthony Vaccarello pentru a sărbători reediția de către Rive Droite a cărții Madonnei ” Sex .” Fotografiile atemporale vor fi văzute într-o cutie temporară pe malul mării construită special pentru această ocazie și este liberă pentru vizitare pentru oricine cu vârsta peste 18 ani.

Săptămâna artei Soho Beach House

miercuri, 3 noiembrie – duminică, 4 dec

  Leonardo DiCaprio
Se zvonește că Leonardo DiCaprio va participa la cina Core.
Invision

Soho Beach House a organizat mai multe evenimente VIP pentru Săptămâna Artei din Miami. Core Response organizează o cină privată găzduită de Sean Penn cu un spectacol de Wyclef Jean. Membrii se vor bucura, de asemenea, de o conversație cu artistul Derrick Adams, găzduită de Armand de Brignac.

Pe 29 noiembrie, Rick Ross va cânta la o petrecere găzduită de Soho House și Porsche pentru a sărbători instalarea lui Chris Labroy. Soho Beach House va găzdui, de asemenea, o gamă de DJ, inclusiv James Blake pe 2 decembrie, împreună cu o seară de noapte cu ANDREW și BornxRaised pe 3 decembrie. A doua zi, Soho House va încheia săptămâna cu o petrecere în timpul zilei cu Leon. Poduri și Dash.

Sexy Fish: Dine and Dansce

miercuri, 30 noiembrie – sâmbătă, 3 dec

Hotspot-ul celebrităților Sexy Fish Miami va organiza mai multe petreceri pe măsură ce Art Basel preia orașul. O gamă „After Dark” va include sunete de WhoMadeWho, Themba, Kemikal Ali și altele.

„Petrecerea oficială din Săptămâna artei din Miami” la National Hotel

joi, 1 dec

„Oficial Miami Art Week Party” își sărbătorește cea de-a 20-a aniversare cu o seară de sustenabilitate și conservare în lumea artei la The National Hotel Miami Beach. Experiența senzorială include cocktailuri gratuite de bun venit și aperitive decadente pentru prima oră, pregătite de Mareva 1939.

Michelob ULTRA Debutul Basel

joi, 1 decembrie

Michelob ULTRA își face debutul în Art Basel pentru a-și dezvălui Michelob ULTRA NBA Team Cans 2022-23 printr-o experiență pop-up unică de artă digitală, cu o performanță din 21 Savage și apariții ale legendelor NBA Alonzo Mourning și Gary Payton.

Freehold Hospitality Art Basel Programare

miercuri, 30 noiembrie-duminică, 4 dec

Pe tot parcursul weekendului, FREEHOLD Miami va găzdui spectacole speciale cu nume precum Ape Drums of Major Lazer,  Perreo Intenso, Perreito 305, Spencer Ludwig, Tyla Yaweh, SK8 Maloley – cu invitați speciali care urmează să fie anunțați.

Seara VIP de Yacht Fuel Venture Capital

Sâmbătă, 3 decembrie

Fuel Venture Capital organizează o seară de cocktail găzduită de fotograful de renume mondial Tony Kelly pe superyacht-ul Sealyon în timpul Săptămânii Artei. Petrecerea numai pe invitație va include muzică live interpretată de TK Latin Jazz Trio.

Artists & NatGeo Photographer prezintă „Evolve” la Eden Roc

joi, 1 decembrie

Artiștii renumiți Paul Nicklen și Cristina Mittermeier, în colaborare cu Hilton Asmus Contemporary, vor dezvălui cea mai recentă expoziție, „Evolve”, la Eden Roc Miami Beach în timpul Săptămânii Artei din Miami 2022. Liberă și deschisă comunității, expoziția publică rară explorează frumusețea exotică și neașteptată a planetei printr-o privire retrospectivă asupra fotografiei.

TAG Heuer x Art Basel

marți, 29 noiembrie

TAG Heuer este un parteneriat cu fotograful de modă RIOCAM din Miami pentru Art Basel. În lumina colaborării recente a RIOCAM cu noile ceasuri Carrera x Porsche RS 2.7 ale TAG Heuer din Paris, TAG Heuer va găzdui o oră de cocktail în boutique-ul din Miami Design District.

Haute Living îl celebrează pe Jeff Koons

miercuri, 30 noiembrie

Creativi și colecționari se vor uni pentru a-l sărbători pe Jeff Koons, care se pregătește să-și arate prima instalație de artă permanentă pe Lună. Koons va fi onorat cu o cină specială pentru colecționari la Bagatelle, la Ritz Carlton South Beach, împreună cu The Macallan, XO și Places.Co după vernisaj.

Articole Interesante