Urmărește-te pe Jennifer Lopez și Ben Affleck cântând în duet la petrecerea de Crăciun plină de stele

Lopez și Affleck au cântat amândoi piesa lui John Legend „By Christmas Eve”. Cântăreața a mai cântat „Jingle Bells” și „It’s The Most Wonderful Time of the Year”.̶...

Ben Affleck îl înșeală pe Dunkin’ cu Starbucks în timpul cursei de cafea cu Jennifer Lopez

Actorul crescut în Boston, care a spus cândva că merge la Dunkin’ Donuts în fiecare zi, a sărit peste cafeaua lui obișnuită în favoarea unui Frappuccino Starbucks.

Jennifer Lopez este gata de Crăciun în costum roșu și geantă Valentino personalizată de 3.000 USD

Vedeta „Marry Me” a împărtășit ieri câteva fotografii cu ea într-o ținută roșie din cap până în picioare, în timp ce scria: „Începe să semene mult cu Crăciunul”.

Jennifer Lopez dezvăluie mesajul special pe care Ben Affleck este gravat pe inelul de logodnă

Vedeta din „Marry Me” a spus că noul ei soț i-a oferit un plus de liniște în interiorul ei imens inel de logodnă cu diamante verzi.

Jennifer Lopez îl numește pe Ben Affleck pe persoana care o face „cea mai fericită” într-un videoclip drăguț

„Băieți, am făcut-o”, spune un narator peste „Try” a lui Pink în fundal. „Am găsit persoana care mă face cea mai fericită pe care am fost vreodată.”

Jennifer Lopez dezvăluie ce a dus la reunirea ei și a „iubirii adevărate” lui Ben Affleck

Îmbinarea familiilor lor a fost un „proces” pentru pereche, care s-au căsătorit în iulie anul acesta la Las Vegas și din nou la casa lui Affleck, Georiga, în august.

Jennifer Lopez îi aduce un omagiu lui Ben Affleck cu un colier dulce

Vedeta „Marry Me” a arătat o altă bijuterie dedicată soțului ei câștigător al Oscarului pe Instagram în timp ce poza într-o haină de blană și o rochie glam.

Jennifer Lopez descrie co-parenting cu fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner

Fostul cuplu „lucrează bine împreună”, a spus Lopez pentru „Vogue”, adăugând că îmbinarea ei cu familiile lui Affleck a fost „tratată cu atât de multă grijă”.

Jennifer Lopez se relaxează în lenjerie intimă, colier „Mrs.” după nunta lui Ben Affleck

Vedeta din „Marry Me” și-a îmbrățișat statutul de doamnă cu un colier orbitor de diamante combinat cu lenjerie neagră înflăcărată pentru o ședință foto Instagram.

Rochia de lună de miere a lui Jennifer Lopez este la jumătate scoasă la Saks

Vedeta din „Marry Me” a îmbrăcat o rochie însorită de la casa celebrității Farm Rio în timpul lunii de miere cu Ben Affleck în Italia, iar acum are o reducere de 50%.