Billy Bush se aștepta să obțină o decontare de 10 milioane de dolari de la NBC

Billy Bush se aștepta să obțină o decontare de 10 milioane de dolari de la NBC

Ancorarea „Astăzi”, Billy Bush, este probabil să obțină o tranzacție forfetară de 10 milioane de dolari de la NBC, după obținerea sa bruscă în urma dezvăluirii vulgare de pe banda Donald Trump.


Bush și echipa sa legală s-au luptat cu șefii de la NBC pentru a stabili o tranzacție - ceea ce, spun surse exclusiv pentru pagina Six, va implica o plată forfetară mare, spusă a fi valoarea integrală a contractului său de trei ani, evaluat la aproximativ 10 milioane de dolari. .

Avocatul lui Bush, Marshall Grossman, a declarat vineri pentru „Six Six”, că negocierile dintre Billy și NBC progresează și vor continua să progreseze și sperăm că vom ajunge la o concluzie în viitorul apropiat. Ne pregăteam pentru luptă, dar astăzi ne pregătim pentru așezare ”.

mila kunis viața sexuală

Grossman, avocatul de la Hollywood, cu putere mare, a refuzat să discute despre ceea ce ei sperau în acord sau despre momentul exact al acordului.

Bush a fost pornit de la „Astăzi”, unde a fost co-ancor al orei 9 dimineața, în urma scurgerii casetei către Washington Post, unde candidatul la președinție Trump poate fi auzit spunând linia etern teribilă despre cum îi place să facă sex femei de asalt: „Prinde-le de p-y”.


Ținută de curte 6ix9ine

Nu se crede că lui Bush i se va oferi amabilitatea unei „aterizări moale” a unui loc de muncă de salvare a feței la NBC, care a fost extins pentru Brian Williams, care a ajuns la MSNBC ca o ancoră de știre după ce a fost concediat din „Noutăți de noapte” despre poveștile lui înalte „neamintite”.Ni s-a spus că șeful NBC News, Andy Lack, a ordonat deja ca biroul lui Bush să fie lichidat și toate urmele acestuia să fie scoase din birourile Centrului Rockefeller. Un reprezentant „Astăzi” a refuzat să comenteze.


Kelly Rowland 2016

Surse apropiate lui Bush consideră că a fost prost tratat de NBC News, care - după lansarea casetei de „Access Hollywood” a fost întârziată - au scos banda la Washington Post.

Apoi, după ce a spus că munca lui Bush a fost inițial în siguranță în urmă cu o săptămână, executanții NBC au acționat cu o groază aparentă în ceea ce privește conținutul casetei și cu reacția publică ulterioară. O sursă a spus: „Billy consideră că el este strategia politică din dorința NBC de a-l înlătura pe Trump”.


Dar, de când a început „Astăzi” în august, 10 milioane de dolari pentru munca de o lună nu este rău.

Articole Interesante