Blanket Jackson este „cel uitat” din familia sa

Blanket Jackson este „cel uitat” din familia sa

În aceste zile, tânărul Blanket Jackson este cunoscut ca Bigi pentru familia sa, dar cei apropiați ai fiului cel mai mic al lui Michael Jackson spun că ar putea fi numit și băiatul invizibil.


Cu sora mai mare Paris care și-a exprimat îngrijorarea că fratele ei de 15 ani trăiește în mare parte singur într-un conac fără tutore, insiderii Jackson au declarat că situația este mai gravă decât cea raportată.

„Dacă vrei să-l găsești pe Bigi, tot ce trebuie să faci este să te uiți în jurul casei, să găsești o cameră goală sau un colț neocupat și acolo îl vei găsi, de unul singur”, a spus o sursă, care a lucrat cu Jackson familie de aproape trei decenii.

'Acest copil sărac, se apucă de el ... Nu este nimeni care să se asigure că mănâncă chiar', a spus sursa. „Dacă numiți un bol de cereale sau o bară Snickers o masă, atunci cred că este în regulă”.

Katherine Jackson, bunica lui Blanket și co-tutore legală, nu a văzut adolescentul în mai mult de trei luni, a spus sursa și nu a existat niciun contact telefonic.


'Katherine a mers la Londra pentru a fi alături de Janet (o mamă nouă care trece printr-un divorț) și a avut de-a face cu propriile probleme, în plus, are 86 de ani și când se află acolo, este doar în ... doar numele', a spus sursa.

Ziua pătrunderii constă, de obicei, din clase la școala privată Buckley din Sherman Oaks, unde este în clasa a noua. Aceasta este urmată de două ore de practică de arte marțiale și o dietă constantă de jocuri video în care se conectează cu persoane necunoscute de pe Internet pentru a juca „Assassin’s Creed”, „Dragon Quest Heroes” și „Lego Worlds”.


Frații săi mai mari au părăsit cuibul de 10,5 milioane de dolari în Calabasas, cu 7 dormitoare, 11 băi, 10,5 milioane de dolari. Paris, în vârstă de 19 ani, locuiește singur la moșia Hayvenhurst a familiei din Encino, la aproximativ 11 mile sud de locuința Bse și un personal care include un bucătar part-time, trei menajeri și o echipă de securitate de cinci persoane care rotesc turele.

Paris, care s-a mutat anul trecut, a fost ocupată cu cariera ei de model și actor. Cel mai mare fiu al lui Jacko, Prince, 20 de ani, își petrece cea mai mare parte a timpului în campusul Universității Loyola Marymount din vestul Los Angeles și conduce compania „King’s Son Productions”.


„Sora lui își continuă cariera, fratele său își continuă educația și cariera, iar Bigi este cel uitat”, a spus sursa.

La îndemnul Parisului, ea și un văr și câțiva prieteni au luat cina cu Blanket joi seară la casa din Calabasas. Pătură părea „doar puțin încurajată” de spectacolul rar al legăturii familiei, a spus un insider. Prince nu era acolo și niciunul dintre frații lui Michael Jackson.

Se pare că Paris s-a supărat pe mătușile și unchii ei, pe care crede că au ținut-o pe Katherine departe de Bigi.

Paris a spus că fratele ei are nevoie de supravegherea adulților. Surse familiale au declarat că nu este nimeni care să-l ajute cu temele și să-și ofere alte sarcini ale părinților.


T.J. Jackson, celălalt co-tutore al lui Blanket, numit în instanță, locuiește la aproximativ 40 de minute distanță și se întoarce cu soția sa, Frances, pentru a-l privi pe adolescent.

„Unul dintre lucrurile pe care ar trebui să le conteze binecuvântările este că acesta este un copil inteligent care se descurcă bine în școală”, a spus sursa.

T.J. și Frances participă la conferințe de părinți-profesori, dar lipsa de sprijin în alte domenii este alarmantă, a spus sursa.

„Trebuie să obțină securitate sau altcineva să iasă și să ridice unele elemente de care are nevoie pentru proiecte școlare. Acest copil se ridică singur ”, a spus sursa.

Vărul Trent Jackson încă locuiește într-o casă de oaspeți la conacul Calabasas, dar statutul său este în așteptarea unei audieri judecătorești la sfârșitul acestei luni.

unde este pătura Jackson

Katherine a depus un ordin de restricție împotriva sa și o moțiune prin care se solicita înlăturarea lui. De la depunere, potrivit sursei familiei, Trent nu a mai fost înapoi în casa principală și vede rar Pătură.

Articole Interesante