Când este ultimul episod din New Amsterdam?

Când este ultimul episod din New Amsterdam?

 NOUL AMSTERDAM --

Ne apropiem de Noua Amsterdam final de serie. Când va fi difuzat ultimul episod pe NBC? Iată ce știm până acum.


În februarie 2020, am primit vești excelente. Noua Amsterdam nu a fost reînnoit doar pentru un sezon, ci pentru trei sezoane. Știam că vom ajunge până la sezonul 5. Apoi am așteptat sezonul 5 pentru a afla că va fi ultimul sezon.

Pe lângă dezamăgirea că este ultimul sezon, va fi și cel mai scurt sezon. Nu va fi decât 13 episoade la acest sezon. De asemenea, este și fără Helen Sharpe, deoarece Freema Agyeman nu s-a întors la rol pentru cele 13 episoade.

carol lee adams

Suntem acum aproape la jumătatea sezonului și avem o mare întrebare. Cand va Noua Amsterdam Finalul serialului este difuzat pe NBC?

Când este finalul seriei New Amsterdam?

În momentul în care am scris acest lucru, NBC nu a confirmat încă când va fi difuzat ultimul episod. Nu este surprinzător. Rețeaua este sigur că va face o afacere mare cu finalul odată ce se va întâmpla.


Este posibil să includeți toate episoadele în 2022. Primul episod a fost difuzat marți, 20 septembrie. Dacă nu există pauze, al 13-lea episod va fi difuzat marți, 13 decembrie. Dacă există o pauză de o săptămână pentru Ziua Recunoștinței, încă ne uităm la marți, 20 dec.Aceste date sunt mai târziu decât vedem difuzate majoritatea emisiunilor NBC. De obicei, finalele de toamnă difuzează săptămâna de Ziua Recunoștinței. Dacă nu toate episoadele din Noua Amsterdam au filmat până atunci, rețeaua va trebui să ia vacanța de iarnă.


Ziua Recunoștinței ar duce serialul până în jurul episodului 10. Nu are prea mult sens să luați o pauză și apoi să așteptați până în ianuarie pentru ultimele trei episoade, cu excepția cazului în care a fost din cauza întârzierilor de filmare.

Așteptăm să vedem ce planuri are NBC Noua Amsterdam finala seriei lui. Ne vom asigura că vom aduce o actualizare de îndată ce vom ști.


Noua Amsterdam se difuzează marți pe NBC. Reveniți din urmă în ziua următoare Păun .

Articole Interesante