Caroline Wozniacki se căsătorește cu fostul star al NBA David Lee

Caroline Wozniacki se căsătorește cu fostul star al NBA David Lee

Caroline Wozniacki și David Lee sunt oficial soț și soție.


Sâmbătă, senzația de tenis Wozniacki, în vârstă de 28 de ani, i-a căsătorit pe fostul Knicks pe Lee, de 36 de ani, în stațiunea Castiglion del Bosco din Italia. Cuplul a spus „mă descurc” în fața a 120 de invitați, care i-a inclus pe Alexis Ohanian și Serena Williams, care au fost și domnișoare de onoare, potrivit Vogue.

Whitney Houston fiu adoptat

„Cel mai bun weekend al vieții mele”, a răbufnit Wozniacki pe Instagram, împărtășind o fotografie în timp ce ea și noul soț Lee, îmbrăcați într-un tuxedo Tom Ford, priveau artificiile.

Lee a postat și o poză cu Wozniacki, care a purtat o rochie Oscar de la Renta pentru ziua cea mare, spunând pur și simplu: „Soț și soție”.

Wozniacki, care a fost anterior logodit cu golful Rory McIlroy, a fost legată pentru prima dată de Lee în decembrie 2015. Și-au anunțat logodna doi ani mai târziu.


„Cea mai fericită zi din viața mea, ieri, spunând da colegului meu de suflet”, a dezvăluit Wozniacki pe social media la acea vreme.

Lil Kims face

Lee a prezentat întrebarea cu un spumant de 8,88 de carate. Inelul deține o semnificație specială, deoarece numărul 8 este cel preferat de Wozniacki.


Articole Interesante