Recapitulare The Bold and the Beautiful (29 septembrie): Deacon o cere în căsătorie pe Sheila

Într-o întorsătură neașteptată a evenimentelor, Deacon a cerut-o în căsătorie pe Sheila în The Bold and the Beautiful. Iată recapitularea completă a episodului din 29 septembrie!

CBS

Blue Bloods este nou în seara asta la CBS? (29 septembrie 2023)

Programul rețelei de televiziune arată diferit luna aceasta, mai ales cu CBS. Pentru această seară de vineri, Blue Bloods este nou vineri, 29 septembrie?

CBS

Programul The Amazing Race sezonul 35: în ce noapte este Amazing Race?

The Amazing Race revine pentru cel de-al 35-lea sezon în septembrie. În ce seară se difuzează emisiunea pe CBS și care este programul său? Informații aici.

CBS

Eliminările din The Amazing Race 35: Cine a plecat acasă în sezonul 35 episodul 1?

The Amazing Race a revenit cu sezonul 35 și este mai mare decât oricând. Și după un trecut tremurător și diferit de câteva sezoane, nu am putea fi mai entuziasmați.

La ce oră este The Amazing Race diseară la CBS? (27 septembrie 2023)

Nu vrei să ratezi premiera din sezonul 35 al The Amazing Race în seara asta? Nu trebuie! Citiți mai departe pentru a afla toate detaliile.

CBS

Supraviețuitor 45 de triburi: cine face parte din triburile Belo, Lulu și Reba?

Survivor 45 are premiera marți, 27 septembrie, pe CBS. Cum au fost împărțiți cei 18 naufragi în triburi? Iată ce știm despre echipe!

La ce oră este Survivor diseară la CBS? (27 septembrie 2023)

Survivor 45 are premiera diseară pe CBS! Fanii de multă vreme și nou-veniții deopotrivă vor fi prezentați celor 18 naufragi care urmează să fie abandonați în insulele Fiji.

CBS

Ce urmează pentru Timothy McGee în sezonul 21 NCIS?

După un criffhanger major la sfârșitul sezonului trecut, iată ce ne putem aștepta de la Tim McGee în sezonul 21 NCIS, când se întoarce spectacolul.

Spoilerele The Bold and the Beautiful (25-29 septembrie): Taylor vine acasă

Taylor, care a plecat la Roma cu Sheila, s-a întors în LA, spre surprinderea lui Brooke și Ridge din The Bold and the Beautiful. Lista de spoiler, aici.

CBS

Yellowstone sezonul 1 episodul 2 sfârșitul a explicat: Ce a făcut John cu corpul lui Lee?

Yellowstone sezonul 1, episodul 2, „Kill the Messenger”, l-a văzut pe John Dutton nevoit să facă o alegere dificilă pentru a nu pierde un alt fiu.