Starul „Superbad” Christopher Mintz-Plasse este logodit cu Britt Bowman

Actorul, care a început să se întâlnească cu fotograful în 2017, a căzut în genunchi în Ajunul Crăciunului. „Viața s-a terminat”, a scris el alături de fotografiile de propunere.

Fostii Jason Oppenheim, Chrishell Stause au o întâlnire dublă cu noi parteneri

Stause, care se întâlnește cu muzicianul G Flip și Oppenheim, care se întâlnește cu modelul Mary-Lou Nurk, s-au bucurat de o masă împreună la Sydney.

„Inelul de logodnă” cu diamant al lui Cher de la iubitul „AE” Edwards ar putea fi de 250.000 de dolari

Mike Fried, CEO al The Diamond Pro, a declarat pentru Page Six Style că piatra centrală uriașă în formă de pară, așezată pe o bandă pavéă „pare să fie la nord de 6 carate”.

Cher își dorește să-i poată arăta mamei răposate inelul cu diamant de la Alexander „AE” Edwards

Cântăreața a stârnit zvonuri de logodnă în ziua de Crăciun, când a debutat cu scânteia. Mama ei, Georgia Holt, a murit la începutul acestei luni.

Cher stârnește zvonuri de logodnă cu o fotografie a inelului cu diamante de la Alexander „AE” Edwards

Cântăreața „Believe” a fost legată pentru prima dată de AE ​​când au fost văzuți ținându-se de mână la Craig’s din West Hollywood în noiembrie și de atunci au fost puternice.

Lindsay Lohan se mulțumește cu soțul Bader Shammas de Crăciun

Aceasta este o piatră de hotar pentru actriță, deoarece este primul ei Crăciun căsătorit cu finanțatorul născut în Kuweiti, Bader Shammas. S-au căsătorit în aprilie.

În seara de întâlnire de la New York a lui Emily Ratajkowski cu noul bărbat Jack Greer

Autorul „My Body” s-a bucurat de o seară intimă de întâlnire cu un bărbat nou despre care se zvonește, la locul fierbinte din West Village, The Commerce Inn, miercuri seara, ne spune un spion.

Mark Wahlberg și soția Rhea Durham fac o baie romantică în ocean în timp ce sunt în vacanță

Actorul „Uncharted” și fostul fotomodel s-au sărutat, s-au înghițit și s-au plimbat în apă în Barbados, în timp ce se bucurau de cerul senin și de temperaturile scăzute din anii 80.

Gigi Hadid nu este „serios” cu Leonardo DiCaprio, se concentrează pe fiică

Supermodelul „nu are energia să alerge după DiCaprio”, spune o sursă a duo-ului de vedete. „Rutina lui este prea mult pentru ea.”

Heidi Klum se împachetează ca un cadou de Crăciun pentru soțul Tom Kaulitz

Modela a fost văzută rulându-se în hârtie de împachetat festivă în timp ce rockerul de la Tokio Hotel își împodobea frumosul brad de Crăciun cu ornamente.