Dame Dash recunoaște că este „sărat” peste Jay-Z, făcându-l în mod repetat „murdar”

Dame Dash recunoaște că este „sărat” peste Jay-Z, făcându-l în mod repetat „murdar”

În timp ce Dame Dash și-a exprimat dezamăgirea față de fostul partener de afaceri Jay-Z înainte, magnatul nu a făcut cuvinte cu adevărat în timpul celui mai recent interviu al său.


mary bratti staten island

„Personal, modul în care m-a făcut a fost murdar”, a spus Dame pentru Big Boy TV săptămâna aceasta. „Felul în care a făcut-o (al treilea partener de afaceri) Biggs era murdar. Felul în care a făcut Roc-A-Fella a fost murdar. ”

Dash, în vârstă de 48 de ani, a continuat să se adreseze lui Jay-Z, 50 de ani, care ar fi spus executivului muzical L.A. Reid că dorește să conducă Roc-A-Fella - legendara etichetă hip hop fondată de toți trei - fără Dame și Biggs. La vremea respectivă, Reid era șeful casei părinte Def Jam.

„Am fost ca„ al naibii! ”(Era) din stânga (câmp). Și când am avut conversația, el a fost ca: „Eu, vreau să arăt ca un șef. Nu pot arăta ca un șef în jurul tău. Am crezut că era murdar. ”

Dame l-a numit și pe Hov „murdar” pentru că s-a îndepărtat public de hainele Rocawear - devalorizarea etichetei de modă - înainte de a semna o afacere uriașă fără implicarea lui Dash.


„A fost o afacere murdară și așa mă simt. Oricând mă întrebi. Nu sunt sărat pe viață, dar cu el, da, sunt sărat. Era plin de minune și, uite, nu mai există Roc-A-Fella. Este doar el! Unde este Roc-A-Fella? El este el, este Kanye și cine altcineva? Toată lumea lucrează pentru ei. ”

Articole Interesante