Ce urmează pentru John Dutton în sezonul 5 din Yellowstone partea 2?

Ultimele episoade din sezonul 5 din Yellowstone vor trebui să fie la revedere pentru Kevin Costner! Deci, ce se poate întâmpla cu John Dutton în noile episoade?

Ce urmează pentru Beth Dutton în sezonul 5 din Yellowstone partea 2?

Beth Dutton a avut un timp sălbatic în prima jumătate a sezonului 5 din Yellowstone! Ce se întâmplă cu fiica Dutton în episoadele finale?

Cum și-a luat Alec Mercer cicatricea pe față în The Irrational?

Alec Mercer, personajul principal din The Irrational, are o cicatrice pe față. Cum a primit-o? Iată ce știm despre arsurile pe care le-a suferit.

Sfârșitul episodului 1 irațional a explicat: Wes Banning a obținut eliberarea condiționată?

Episodul pilot al lui The Irrational a răspuns la câteva întrebări majore. Cine a ucis-o cu adevărat pe Jasmine, influența de frumusețe? Banning a fost cu adevărat un lup singuratic? Și altele!

Data de lansare a sezonului 2 de Quantum Leap, trailer, completări de distribuție și multe altele

Sezonul 2 de Quantum Leap este la colț! Iată tot ce trebuie să știi despre sezonul viitor, de la adăugările de distribuție la programul său.

Actualizări de lansare din sezonul 3 P-Valley și tot ce știm până acum

Sezonul 3 P-Valley are loc oficial, dar, din păcate, este amânat din cauza grevelor scriitorilor și actorilor. Iată tot ce știm!

Data lansării sezonului 3 BMF, distribuție, sinopsis și tot ce știm până acum

Sezonul 3 BMF are loc oficial și știm că avem data lansării și multe altele! Iată tot ce știm până acum despre următoarea tranșă de pe Starz.

Heels sezonul 3: Serialul Starz primește un al treilea sezon?

Având în vedere că finalul sezonului 2 al lui Heels este difuzat și difuzat în această seară pe Starz, probabil vă întrebați dacă are loc un sezon 3 al Heels.

Distribuția Power Book IV: Force sezonul 2: Cine este în seria Starz?

Faceți cunoștință cu distribuția formidabilă din Power Book IV: Force sezonul 2. Explorați talentul care a adus la viață acest serial Starz cu drama sa electrizantă!

Heartland sezonul 17 data lansării, distribuția și tot ce știm până acum

Tot ce știm până acum despre data de lansare a sezonului 17 Heartland, distribuție, episoade și multe altele. Sezonul 17 Heartland are premiera pe 1 octombrie 2023.