Data lansării, distribuției, sinopsisului, trailerului și multe altele a lui Mariah Carey Magical Christmas Special

Tot ce trebuie știut despre Magical Christmas Special al lui Mariah Carey, inclusiv data lansării, distribuția, sinopsisul, trailerul și multe altele

Simon Pegg și Nick Frost dezvoltă o serie de comedie-groază numită Căutători de adevăr

Simon Pegg și Nick Frost au mai colaborat frecvent înainte. Acum se întorc împreună pentru a dezvolta un spectacol esențial pentru vânătorii de fantome numit Căutători de adevăr.

Ține pasul cu Kardashians este nou în această seară, 14 aprilie?

Există un nou episod din Keeping Up with the Kardashians în seara asta? Iată ce știm despre episodul care urmează să debuteze pe 14 aprilie!

Ediția a 25-a aniversare a Yu Yu Hakusho dezvăluie o nouă artă

Popularul serial anime Yu Yu Hakusho a dezvăluit noi lucrări de artă pentru viitoarea lansare Blu-ray care marchează cea de-a 25-a aniversare.

Tot ce vine la Acorn TV în septembrie 2018

Căutați toate cele mai bune drame și comedii britanice, australiene și din Noua Zeelandă? Acorn TV are totul și aceasta este gama din septembrie 2018.

5 cântece de Crăciun din filme pentru a vă ridica starea de spirit în acest sezon de sărbători

Pe măsură ce ne pregătim de sărbători, muzica de Crăciun este în aer. Să vedem doar câteva dintre cele mai bune cântece de Crăciun pentru a vă aduce spiritul în acest sezon.

Jurassic World 2 Toy Fair oferă prima privire la Indoraptor și multe altele!

Târgul de jucării Universal Pictures pentru Jurassic World: Fallen Kingdom a dezvăluit câteva jucării noi legate de film. Printre ei a venit și Indoraptorul zvonit de mult.

Mr. Mercedes Sezonul 2 Episodul 9: Walk Like a Man

Când Mercedes Killer al domnului Mercedes iese din pat după peste un an în comă, este sigur să spunem că viețile sunt pe cale să fie schimbate.