Erin Napier îi mulțumește lui Drew Barrymore pentru că a tras câteva sfori în căutarea rochiei CMA

Erin Napier îi mulțumește lui Drew Barrymore pentru că a tras câteva sfori în căutarea rochiei CMA

Puțină bunătate merge departe!


Starul HGTV Erin Napier a dezvăluit că nimeni altul decât Drew Barrymore a ajutat-o ​​să-și asigure rochia de vis pentru CMA.

Vedeta din „Home Town” a spus că Barrymore a tras cu abnegație câteva sfori pentru a face acest lucru, după ce s-a chinuit să găsească rochia în mărimea dorită.

Napier, prezentatoare la premii, le-a spus celor 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram că actrița a pus-o rapid în contact cu designerul rochiei.

„Pentru a adăuga la această experiență suprarealistă a fost The Dress”, ea a scris pe Instagram Joi, dezvăluind că a avut doar 12 zile pentru a găsi „ceva de îmbrăcat”.


„Nu știu despre modă, sincer. Nu suntem oameni de pe covorul roșu”, a explicat ea. „Am avut norocul să mă întâlnesc cu @drewbarrymore anul trecut, când am fost invitați la emisiunea ei – pictograma mea de stil a crescut! Am privit-o atât de mulți ani”, a continuat ea.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Erin Napier (@erinapier)


„Am întins nervos la ea să o întreb: de unde încep să găsesc o rochie? Am găsit una pe care o iubeam, dar nu mi-am putut găsi dimensiunea... Drew a cerut @marchesafashion să mă ajute, iar ei au făcut-o. Datorită ei și a prietenei mele dragi @meeschka, nu m-am simțit niciodată atât de drăguț și elegant și în afara normelor mele.”

„M-a ajutat să simt că aș aparține atunci când eram atât de nervoasă”, a adăugat ea.


Napier a spus că speră să fie Drew Barrymore în povestea altcuiva într-o zi, adăugând că „această postare este într-adevăr despre mentori și despre felul în care aceștia merg alături de noi”.

În altă parte la CMA-uri , Luke Combs a fost desemnat animatorul anului pentru al doilea an consecutiv.

Alan Jackson a acceptat premiul pentru întreaga viață , relatând modul în care un film despre Hank Williams l-a inspirat să se mute la Nashville atunci când era fără probleme.

 Napier a fost prezentatoare la cea de-a 56-a ediție anuală a premiilor CMA, deoarece i-a mulțumit lui Drew Barrymore pentru că a ajutat-o ​​să obțină rochia.
Napier a fost prezentatoare la cea de-a 56-a ediție anuală a premiilor CMA, deoarece i-a mulțumit lui Drew Barrymore pentru că a ajutat-o ​​să obțină rochia.
ABC prin Getty Images

Chris Stapleton a câștigat cel de-al șaselea victorie pentru vocalistul masculin al anului. Bryan, Combs, Eric Church și Morgan Wallen au fost, de asemenea, nominalizați.


Superstar din țară în curs de dezvoltare Lainey Wilson a fost principalul nominalizat cu șase încuviințări, luând acasă trofee pentru noul artist și cea mai bună vocalistă. „Buy Dirt” a lui Jordan Davis a câștigat cântecul anului.

daniel benton net value

Articole Interesante