Fashion Nova a dat în judecată pentru „eliminarea” rochiei Versace Grammy de Jennifer Lopez

Fashion Nova a dat în judecată pentru „eliminarea” rochiei Versace Grammy de Jennifer Lopez

S-ar putea ca dragostea lui Jennifer Lopez să nu coste nimic, dar eliminând covorul roșu cel mai iconic, arata sigur.


Versace a dat în judecată retailerul de modă rapid Fashion Nova pentru o versiune copycat a icoanei rochii versace imprimate în jungla verde J.Lo a purtat versiunea 2000 Grammy, împreună cu alte câteva look-uri bazate pe design-ul etichetei de lux.

În documentele judecătorești depuse luni, Versace a numit Fashion Nova un „încălcător de serie specializat în eliminări„ fast-fashion ”, adăugând că compania, lansată online în 2013,„ a fost trimisă în judecată de cel puțin opt ori de alți designeri ( cum ar fi Adidas) pentru același tip de încălcare a drepturilor de autor și a mărcilor comerciale. '

Versiunea Fashion Nova a rochiei de neuitat a lui Lopez, pe care a numit-o ținuta „Love Don’t Cost a Thing”, a fost lansată ca parte a colecției de Halloween a retailerului. La un preț de 69,99 dolari, în prezent este vândut în toate dimensiunile.

Originalul Versace a făcut titluri încă din septembrie, când Lopez a închis spectacolul de pistă de primăvară al Milanului purtând o versiune actualizată a halatului.


Potrivit Versace, tiparul junglei atrăgătoare este un design protejat de drepturi de autor - la fel ca graficul său iconic „Barocco” negru și auriu, pe care susține că Fashion Nova a copiat-o în mod similar pentru propriile haine.

În procesul său, casa de modă a declarat că „s-a opus activităților care încalcă Fashion Nova” în patru ocazii separate, începând din iulie, înainte de a lua măsuri legale oficiale. Solicită o ordonanță care blochează marca de la viitoarele eliminări și, de asemenea, solicită Fashion Nova să transfere toate profiturile din articolele sale de copiat.


Reprezentanții Fashion Nova și Versace au refuzat să comenteze.

Kim Kardashians sex tape

Articole Interesante