Fostul reporter sportiv WABC duce cazul de discriminare la tribunalul federal

Fostul reporter sportiv WABC duce cazul de discriminare la tribunalul federal

Fostul reporter sportiv WABC, Laura Behnke, își continuă lupta legală împotriva stației.


Behnke și avocatul ei, Dave Rosenberg, au depus joi o acțiune în care se întemeiază discriminare și represalii la Curtea Federală din Manhattan, conform documentelor obținute de Page Six, la șase luni după ce au depus o plângere la Divizia pentru Drepturile Omului din New York.

'Domnișoară. Behnke așteaptă cu nerăbdare să urmărească cu intensitate aceste cereri de discriminare și represalii foarte grave în instanța federală împotriva WABC ”, a declarat Rosenberg pentru pagina șase.

tyga cadou pentru kylie

Caută daune compensatorii, emoționale, fizice și punitive (acolo unde este cazul), plata pierdută, plata anticipată, scutirea injonctivă, reîncadrarea și orice alte daune permise de lege, se arată în documente. De asemenea, ea solicită ca taxele legale să fie acoperite, precum și un proces al juriului.

Behnke l-a acuzat anterior pe șeful WABC / Channel 7, Camille Edwards, de discriminare de gen și rasă, după ce compania l-a angajat pe Ryan Field să ia poziția principală de ancorare sportivă, în ciuda faptului că a promis că va promova din interior și că Behnke va ocupa temporar funcția după ce Rob Powers a plecat.


stiri josh abc

Behnke le-a spus directorului general de atunci, Dave Davis și Edwards, „Explicația logică este că nu m-ai ales pentru că sunt femeie”.

Ulterior s-a trezit că se confruntă cu consecințe pentru lansarea unui blog personal de modă, după ce șefii au simțit că susține brandurile. Ea a eliminat conținutul și a trimis un e-mail la Edwards și a copiat un reprezentant SAG-AFTRA, scriind: „Nu am vrut să susțin nicio marcă. Dacă te uiți la multe postări ale altui talent la stație, vei vedea lucruri foarte similare. Vreau doar să mă asigur că nu sunt identificat și / sau intimidat în această chestiune ”.


În cele din urmă, Behnke a implicat un avocat ABC, afirmând că Edwards a cântat-o ​​pentru că „sunt o femeie albă”.

Ea a adăugat: „Cred că acesta este și motivul pentru care nu am obținut poziția principală de ancorare sportivă”.


Behnke a părăsit WABC în decembrie, când contractul ei a expirat, în ciuda încercărilor de a negocia o prelungire de trei ani. Ea a susținut că resursele umane au refuzat să răspundă la întrebările sale dacă mai trebuie să lucreze în cadrul Edwards, despre care credea că este „în represalii cu plângerea de discriminare pe criterii de gen, rasă și culoare”.

Edwards și-a dat demisia din funcția sa în martie, după un concediu temporar pe care l-a luat în timp ce se confrunta cu plângeri de discriminare multiple.

cancer bobby zarin

De asemenea, Davis a părăsit compania, anunțându-și pensionarea în februarie. De atunci, WABC a numit Debra O’Connell pentru a-l succede pe Davis în funcția de președinte și director general.

Articole Interesante