Stele „Free Willy” Jason James Richter rupe tăcerea după sentință

Stele „Free Willy” Jason James Richter rupe tăcerea după sentință

Starul „Willy liber” Jason James Richter vrea să continue în urma arestării sale pentru violență în familie.


Richter, care a petrecut două nopți în închisoare în octombrie, după ce a intrat într-o luptă aprinsă cu fosta sa iubită, susține că nu a existat niciodată vreo altercație fizică între cei doi.

'După ce acuzațiile de violență domestică împotriva mea au scăzut din cauza inconsistențelor din povestea fostului meu și a niciunei probe care să-i susțină afirmațiile, am sperat să merg mai departe din această situație groaznică', a declarat pentru Page Six marți.

Actorul, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnat la patru zile de închisoare, dar a primit credit pentru cei doi serviti deja mai devreme în toamnă. Instanța și-a respins acuzația de violență în familie, dar nu a pledat niciun concurs pentru celălalt acuzație de vandalism.

jemima kirke par axila

„Nu am solicitat niciodată o plângere pentru o pedeapsă mai mică. Am rupt accidental o încuietoare a ușii și nu plâng niciun concurs pentru vandalism ”, ne-a explicat el. „Am primit ordin să plătesc ușa (în total 24 de dolari). Această situație este profund stânjenitoare și supărătoare. Personajul meu a fost defăimat ... Am crezut întotdeauna că aceste acuzații false vor fi anulate și vreau doar să precizez că a existat o anchetă, iar concluziile au fost că nu există dovezi care să susțină afirmațiile ei. '


În fața unei perioade de probă de 36 de luni, Richter este mulțumitor pentru cei din jurul său.„Sunt recunoscător pentru susținerea familiei, prietenilor și fanilor mei de-a lungul anilor și de această perioadă grea”, a spus el.


Articole Interesante