Gigi Hadid a suferit o defecțiune a garderobei pe pista Marc Jacobs

Gigi Hadid a suferit o defecțiune a garderobei pe pista Marc Jacobs

Gigi Hadid este un profesionist desăvârșit.


Modelul în vârstă de 24 de ani a mers pe pistă pentru spectacolul Marc Jacobs din primăvara anului 2020, miercuri seara, în New York, total desculț.

Însă, în conformitate cu stilista și colaboratoarea de mult timp a lui Jacobs, Katie Grand, structura nonchalant a fetei de copertă a fost de fapt o soluție improvizată pentru o defecțiune a garderobei de ultimă oră.

Redactorul șef al revistei Love a împărtășit vineri un clip cu Hadid în emisiunea de pe contul ei de Instagram, scriind în titlul: „Acum există o mică poveste de trecut cu acest clip, în prima„ finală ”a lui Marc's arată că călcâiul lui Gigi s-a rupt - dacă vedeți imagini din primul pasaj, are șosete înalte de argint și catâri albi din piele. ”

wolfgang puck prima soție

„Și din moment ce eram la celălalt capăt al armeriei”, a continuat Grand, „nu puteam face altceva decât să falsificăm un călcâie fără rupere sau să-i smulgem șosetele și pantofii și să o trimitem desculță, lucru pe care l-am făcut și a fost cu atât mai natural pentru ea. ”


Fanii lui Hadid s-au dus rapid la secțiunea de comentarii pentru a aplauda alegerea de stil mai „naturală”. „Mi-a plăcut acest aspect mai mult decât șosetele și tocurile înalte!”, A exclamat unul, în timp ce altul a scris: „Am fost confuz la început, dar am crezut că face parte din spectacol. Gigi face ca totul să arate bine. ”Fama supermodel Ashley Graham a numit între timp mișcarea „genială”, iar prezentatorul de radio Nick Grimshaw a șters: „Fac asta în bucătărie. Noi îl numim „tocuri ale naturii”.


Michelle rotunde moartea
Vizualizați această postare pe Instagram

O postare împărtășită de Katie Eleanor Grand (@kegrand) pe 13 sept. 2019 la 2:21 dim. PDT

Articole Interesante