Hailey Baldwin s-ar putea să nu mai parcurgă niciodată un spectacol pe pistă

Hailey Baldwin s-ar putea să nu mai parcurgă niciodată un spectacol pe pistă

Hailey Baldwin s-ar putea retrage de pe pistă.


vinde sex tape

Supermodelul, în vârstă de 22 de ani, trebuie să fi trecut prin fotografii vechi cu ea înșirată pe pasarelă și s-a împiedicat de niște unghiuri mai puțin decât flatante. Miercuri, Baldwin a postat o fotografie cu ea însăși dintr-un recent show Zadig & Voltaire și a apelat la o formă slabă.

„Ce știu eu este că brațul ur n-ar trebui cu adevărat să arăteze niciodată atât de sus atunci când urci pe o pistă”, a completat fotografia, desenând un cerc imens și semn de întrebare în jurul cotului îndoit. „De aceea nu este și nu va mai fi niciodată lucrul meu lol.”

În timp ce Baldwin poate face lucrări pe pistă, cu siguranță nu renunță la modelare cu totul; frumusețea blondă este în prezent fața BareMinerals și a jucat recent în campanii pentru Tommy Hilfiger, Levi's, Roxy și multe altele.

În 2018, Baldwin s-a plimbat pentru Versace, Off-White, Dolce & Gabbana și Tommy Hilfiger, pe lângă Zadig & Voltaire; nu a lovit deloc pistă anul acesta. Între timp, colegul ei de model Bella Hadid a umblat mai mult de 20 de pasarele în 2019.


Alte modele cu nume de familie mai puțin cunoscute merg de cele mai multe ori în jurul a 80 de spectacole, un fapt Kendall Jenner a învățat calea grea când a discutat despre propria alegere de a fi mai selectiv cu acceptarea de locuri de muncă pe pistă.Deși Baldwin face clar că rezolvările fotografiilor funcționează cu programul ei, probabil că abia așteaptă să petreacă mai mult timp cu soțul Justin Bieber.


Cântăreața, în vârstă de 25 de ani, face o pauză din muzică pentru a se concentra asupra sănătății sale mintale - deși a jucat la Coachella cu Ariana Grande, a lansat un single cu Ed Sheeran și și-a luat timp pentru a-l apăra pe managerul Scooter Braun, pe fondul ciocnirii sale cu Taylor Swift .

Se pare că cuplul va rămâne pe primul rând în septembrie.


Articole Interesante