Cum i-a propus corăbierul IndyCar James Hinchcliffe iubitei Becky Dalton

Cum i-a propus corăbierul IndyCar James Hinchcliffe iubitei Becky Dalton

Șoferul de la IndyCar, James Hinchcliffe, i-a propus iubitei sale, actrița Becky Dalton, în timpul unei călătorii romantice cu barca în Muskoka, Ontario.


'Chestia este și voi fi un pic încurcătos și șmecher aici ... dar știam că stăteam inelul și în timp ce începeam călătoria cu barca, nu aveam absolut niciun fel de nervi', a spus Hinchcliffe, 31 de ani. Luni, după ce și-au anunțat logodna pe rețelele de socializare. 'M-am simțit atât de confortabil și știam doar că fac absolut ceea ce trebuie.'

Vizualizați această postare pe Instagram

Stai ce?! M-am gândit că au spus „TREBUIE DEZVOLTARE!” #BeckyGetsHinched

video spn reporter peephole

O postare împărtășită de James Hinchcliffe (@hinchtown) pe 23 iulie 2018 la 09:03 PDT


În urma cursei sale din Toronto, pe 16 iulie, cuplul a condus până la cabana familiei sale, unde Hinchcliffe plănuia să pună întrebarea pe o barcă din mijlocul lacului.

'Am avut toate aceste planuri grozave de a ieși în barcă pentru o croazieră cu băutură după cină și a apărut întrebarea, dar pe măsură ce conduceam vremea a fost groaznică, a plouat ploaie și mă gândesc că toate planurile mele sunt împușcate', a spus el. ne-a spus.


Din fericire, după cină, vremea s-a stins și cuplul a ieșit așa cum a fost planificat. Hinchcliffe a oprit barca în mijlocul lacului și cuplul a început să-și amintească despre prima întâlnire și relația lor.

„Tocmai am avut acest moment drăguț, apoi s-a ridicat și a început să meargă spre partea din față a bărcii și am crezut că va sta să stea și să conducă barca, iar James este cunoscut că ar strica momente foarte frumoase între noi doi, ”Dalton, 29 de ani, a spus râzând. „Am fost ca„ Geez, poți să ne dai o secundă pentru a ne bucura doar de acest moment înainte de a ne îndepărta? ”Dar de fapt a întins mâna cu mănușa și a scos un inel și, la acel moment, am început să plâng și să urât. plâns. Sincer, nici nu știu ce a spus. Îmi amintesc doar că era pe genunchi și i-am spus: „Te vei căsători cu mine?” Și cred că am spus da. ”


Hinchcliffe a adăugat: „Cred că prin înjurături a spus că da.”

Când s-au întors la cabană, părinții lui Hinchcliffe așteptau cu Champagne și zburau „Când un bărbat iubește o femeie”.

'Doar pentru înregistrare, asta nu făcea parte din planul meu', a spus Hinchcliffe. „Am fost așa,„ Băieți! Este foarte prezumtiv. Și dacă ar fi spus că nu? ''

Dalton și Hinchcliffe s-au întâlnit pentru prima dată într-o clasă de actorie în liceu și au participat la balul lui Hinchcliffe împreună când a avut nevoie de o întâlnire de ultim moment. Cuplul se adresează din când în când pe rețelele de socializare, dar nu s-a reconectat cu adevărat decât după 12 ani.


Dalton a întins mâna pentru a se asigura că Hinchcliffe este în regulă, după ce a intrat într-un accident care îți poate pune viața în 2015. Vechii prieteni i-au trimis un mesaj reciproc timp de câteva luni înainte de a se întâlni pentru prima lor întâlnire oficială la Los Angeles, în februarie 2016.

În timp ce cuplul fericit nu are toate detaliile nunții, dar ne-au spus că vor o sărbătoare mai mică în Muskoka vara viitoare. „Amândoi am fost purtați într-un anumit sens”, a spus Dalton. „Verile noastre au fost mereu petrecute acolo, așa că cred că asta am dori să facem.”

În ceea ce privește Conor Daly, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Hinchcliffe în lumea curselor, Hinchcliffe spune că nu au lucrat toate detaliile petrecerii de nuntă, dar, „va fi acolo într-un fel sau altul. Asta e sigur.'

Articole Interesante