Joi seara fotbalul este nou în această seară, 26 noiembrie, pe NBC?

Joi seara fotbalul este nou în această seară, 26 noiembrie, pe NBC?

Nbc

Fotbalul de Joi Noapte este nou în această seară, 26 noiembrie, pe NBC și cu care echipe NFL se vor confrunta în jocul Ziua Recunostintei 2020?


Fie că sunteți un fan extrem de dur sau doar un spectator casual, fotbalul și Ziua Recunoștinței merg mână în mână și nu există o modalitate mai bună de a încheia vacanța decât cu un pic de fotbal!

În fiecare an, Programele NFL trei jocuri pe care spectatorii le pot bucura cu un joc de după-amiaza devreme, un joc de la jumătatea după-amiezii și un joc de seară. Deși fiecare joc este întotdeauna plăcut, nu există nimic asemănător jocului de primăvară al sărbătorii, care este un mod frumos de a termina vacanța aglomerată cu una dintre distracțiile preferate ale Americii.

meaghan kennedy townsend

Cu toate acestea, acesta este 2020 și dacă există un lucru pe care l-am învățat până acum anul acesta este să ne așteptăm la neașteptat. Din cauza pandemiei, multe rețele și ligi sportive, deopotrivă, au fost nevoiți să-și schimbe planurile de programare din diferite motive, care ar putea să se întrebe dacă există într-adevăr o Joi seara Fotbal joc în această seară.

Fotbalul de joi seară este nou în această seară, 26 noiembrie?


Paul Wall 2017

Înainte de Ziua Recunoștinței, planul era într-adevăr să existe trei jocuri de Ziua Recunoștinței jucate cu Houston Texans confruntându-se împotriva Detroit Lions în jocul de după-amiază devreme pe CBS, echipa de fotbal din Washington jucând Dallas Cowboys în după-amiaza târzie FOX și neînvinsul Pittsburgh Steelers care se confruntă cu divizia rivalizează cu Baltimore Ravens în primetime peJoi seara Fotbal.În timp ce acesta a fost planul care a dus la sărbătoare, o schimbare de ultimă oră făcută de NFL a dus la retragerea jocului primetime din programul NBC. Ca urmare, nu va exista niciun episod deJoi seara Fotbalaceastă Ziua Recunoștinței pe NBC - cu rețeaua forțată să se lupte pentru programare alternativă.


Deci, ceea ce a dus la schimbarea programului, care a dus la faptul că nu s-a jucat jocul Ziua Recunoștinței în primăvară joi în NBC?

De ce Steelers și Ravens nu joacă această Ziua Recunoștinței?

La fel de confirmat de NFL , decizia de a muta jocul Ravens-Steelers din slotul primetime de Ziua Recunoștinței s-a datorat preocupărilor legate de COVID-19.


ashley dupre feet

Înaintea jocului, mai mulți membri ai organizației Ravens au dat rezultate pozitive pentru COVID-19 și liga a considerat că este mai bine pentru sănătatea și siguranța personalului din ambele echipe să împingă meciul până duminică - explicând astfel de ce nu vor exista noutăți episod dinJoi seara FotbalAceastă joi.

'Această decizie a fost luată dintr-o abundență de precauție pentru a asigura sănătatea și siguranța jucătorilor, antrenorilor și personalului din ziua de joc și în consultare cu experți medicali', a declarat liga într-un comunicat.

Vestea bună este că, deși Steelers și Ravens se vor confrunta joi seară, așa cum era de așteptat, fanii pot încă să prindă jocul când va fi difuzat duminică, 29 noiembrie pe NBC la 13:15. ET.

Următorul: Cele mai bune reclame Budweiser Super Bowl

Ești dezamăgit să descoperi că nu există niciun joc NFL primetime în această Ziua Recunoștinței? Credeți că NFL a făcut apelul corect în amânarea meciului Ravens-Steelers?


Articole Interesante