Keshia Knight Pulliam câștigă cea mai recentă luptă de arest împotriva lui Ed Hartwell

Keshia Knight Pulliam câștigă cea mai recentă luptă de arest împotriva lui Ed Hartwell

Un judecător din Georgia consideră că aranjamentul actual de custodie a copilului dintre Keshia Knight Pulliam și fostul Ed Hartwell este bine.


Fosta vedetă din NFL, în vârstă de 40 de ani, nu va primi un alt proces pentru a stabili dacă ar trebui să i se acorde custodia comună a Ella Grace, în vârstă de 2 ani, potrivit The Blast.

În 2018, Hartwell a solicitat o altă oportunitate de a lupta pentru arestare, după ce a considerat că judecătorul a făcut greșeli.

Hartwell susține, de asemenea, că i s-a refuzat vizita în mai multe ocazii, inclusiv o perioadă în care Pulliam, 39 de ani, a călătorit în Pennsylvania pentru a-l sprijini pe Bill Cosby în timpul procesului său de agresiune sexuală. De asemenea, el menționează o perioadă de opt săptămâni în care nu și-a văzut fiica în timp ce Pulliam a filmat „Celebrul mare frate”.

sandi korn penthouse

În final, judecătorul a fost de acord să păstreze lucrurile așa cum sunt.


În 2017, la puțin timp după ce s-a născut Ella Grace, a existat o dispută cu privire la cât de mult ar trebui să plătească Hartwell.

Perechea s-a căsătorit scurt timp de șase luni înainte de a o numi renunțată la 2016. Divorțul lor a fost finalizat în 2018.


Echipa lui Pulliam nu a returnat imediat o solicitare de comentarii.

Articole Interesante