La ce oră are loc în seara asta LEGO Masters sezonul 3 episodul 7? (9 noiembrie)

La ce oră are loc în seara asta LEGO Masters sezonul 3 episodul 7? (9 noiembrie)

 LEGO MASTERS: L-R: Judecătorii Amy Corbett și Jamie Berard cu gazda Will Arnett în sezonul trei al LEGO MASTERS, în premieră miercuri, 21 septembrie (9:00-22:00 ET/PT) pe FOX. ©2021 Fox Media LLC Cr: Tom Griscom/FOX

LEGO Masters a avut un program de episoade dificil în acest sezon, datorită faptului că sportul și-a întrerupt programarea obișnuită. Acestea fiind spuse, nu vă învinovățim dacă sunteți confuz și doriți să știți dacă există un nou episod din LEGO Masters în seara asta sau nu. Am făcut cercetările, astfel încât să nu fie nevoie. Iată când LEGO Masters Se afișează episodul 7 din sezonul 3 și cum să îl vizionați.


trandafiri mcgowan sânii

MLB s-a cutremurat Programarea obișnuită a FOX . De fapt, LEGO Masters sezonul 3 episodul 6 difuzat duminică. Nu vă faceți griji să țineți pasul cu asta săptămâna aceasta, totuși, episodul 7 va fi difuzat în această seară, așa că nu ratați! Avem toate informațiile pe care trebuie să le știi, aici.

Da, există un nou episod din LEGO Masters sezonul 3 episodul 7 în seara asta, 9 noiembrie

Sezonul 3 episodul 7 din VULPE spectacol de concurs, începe la aproximativ 21:02. ET, imediat după un episod cu totul nou din Cântăreața Mascata. Acest episod se intitulează „Camp Click-A-Brick” și, după cum sugerează și titlul, echipele se îndreaptă spre tabăra de vară! Concurenții vor trebui să fie creativi pentru această provocare. Ah, și ghici cine s-a întors? Caramida de Aur! Abia așteptăm să ne acordăm.

Iată programul episoadelor pentru episoadele rămase din LEGO Masters sezonul 3:


  • Sezonul 3 episodul 7 „Camp Click-A-Brick”
  • Sezonul 3 episodul 8 „Mini Golf Masters”
  • Sezonul 3 episodul 9 „Wrecking Balls to the Wall”

Ce provocare ești cel mai încântat să vezi în acest sezon? Ai o provocare preferată care a fost deja difuzată? Pentru ce echipă susțineți?

Au mai rămas doar șapte echipe! Avem, Justin și Austin, Brendan și Greg, Dave și Emily, Emily și Liam, Ethan și Dom, Nick și Stacey, și Stephen și Stephen. Cu doar trei episoade rămase în acest sezon, eliminările vor fi grele!


LEGO Masters sezonul 3 episodul 7 se difuzează la 9:02 p.m. ET, în seara asta, doar pe FOX. Dacă ratați episodul când este difuzat pe rețeaua FOX, transmiteți-l în flux a doua zi pe Hulu.

Articole Interesante