Starul „90 Day Fiancé”, Stephanie Matto, vinde din nou farts după o problemă de sănătate

„Când oamenii cred că s-au terminat zilele mele de vânzare de mii de dolari, dar am revenit cu un nou lot amestecat”, a anunțat Matto pe rețelele de socializare.

Vedeta din „90 Day Fiancé” Veronica Rodriguez se întâlnește cu fiul lui Kim Menzies, Jamal

„Logodnicul de 90 de zile” a dezvăluit că ea și Jamal s-au conectat când a făcut o excursie la San Diego și el s-a oferit să o ia la cină.

Starul „90 Day Fiancé” Stacey Silva se căsătorește pentru a doua oară cu Florian Sukaj

Vedeta de realitate, în vârstă de 48 de ani, și Sukaj s-au căsătorit pentru prima dată în aprilie 2020, într-o ceremonie intimă care i-a prezentat doar pe cei doi și pe oficiantul lor.

Vedetele din „90 Day Fiancé” Loren și Alexei Brovarnik își întâmpină cel de-al treilea copil

Vedetele de realitate i-au întâmpinat anterior pe fiii Shai și Asher în aprilie 2020, respectiv august 2021. Ei și-au împărtășit știrile despre sarcină în mai.

Avocatul lui Yve, vedeta din „90 Day Fiancé”, îl numește pe Mohamed „Amber Heard de imigranți”

Reprezentantul vedetei de realitate a declarat anterior pentru Page Six că clientul ei așteaptă cu nerăbdare următorii pași ai vieții ei, care vor include divorțarea soțului ei.

Toate detaliile despre disputa internă a starului „90 Day Fiancé” Yve cu Mohamed

Pagina Șase a obținut în exclusivitate plângerea penală care detaliază ce s-a întâmplat între vedetele de realitate care a dus-o la acuzarea ei de agresiune domestică.

Starul „90 Day Fiancé” Yve Arellano acuzat de agresiune domestică, agresiune

Soțul vedetei „90 Day Fiancé”, Mohamed Abdelhamed, a recunoscut că a trimis mesaje nepotrivite altor femei în timpul episodului de duminică seara.

Joe Exotic speră că legătura cu „Lodnicul de 90 de zile” îl va face grațiat de Biden

Joseph Maldonado-Passage ispășește în prezent o pedeapsă de 21 de ani, după ce a fost condamnat pentru o schemă de crimă împotriva dușmanului său, Carole Baskin.