Mary Tyler Moore este aproape orb

Mary Tyler Moore este aproape orb

Legendara actriță Mary Tyler Moore a rămas aproape orbă de bătălia de ani buni împotriva diabetului, potrivit prietenilor vedetei iconice TV.


Moore, în vârstă de 77 de ani, a fost diagnosticată cu diabet zaharat tip 1 la 33 de ani, iar în ultimii doi ani a fost în mare parte dezvăluită de public împotriva luptei împotriva bolii.

johnny depp fixa dintii

„Privirea ei este care este marea problemă în acest moment”, amicul de multă vreme și co-starul „Mary Tyler Moore Show”, Betty White, au declarat pentru revista „Closer Weekly”.

'(Moore este acum) aproape dincolo (de a putea vedea').

În ciuda bolii care a ținut-o acasă în ultimii doi ani, a reușit să rămână în contact cu prieteni celebri.


„Nu o văd des, dar îi vorbesc o grămadă”, a spus veteranul amuzant Dick Van Dyke, care l-a interpretat pe soțul lui Moore în „The Dick Van Dyke Show”. „Nu a fost prea bine. Chiar are o luptă cu asta, îmi pare rău să spun ”.

Valerie Harper, o co-stară a „Mary Tyler Moore Show”, înainte de a se roti în propria emisiune de succes, a declarat că diabetul a avut un efect brutal asupra lui Moore.


„(Diabetul) îi distruge corpul, dar rămâne sănătos”, a spus Harper.

Steaua „Rhoda” a numit-o pe Moore un „prieten minunat”, care a sunat minunat când au vorbit ultima dată.


Un alt prieten al lui Moore a spus, de asemenea, că actrița are un spirit remarcabil de bun, în ciuda condiției sale fizice.

'Maria nu este o femeie vai de mine', a spus palul pentru mag. „Are zilele ei rele emoțional, dar încearcă doar să găsească plăcere în fiecare zi”.

Confidențialul familiei, dr. Mark Atkinson, a declarat că ține un contact strâns cu soțul lui Moore, Dr. Robert Levine, și a descoperit că fac față cât mai bine.

„Ne-am râs împreună, am plâns împreună, am fost dezamăgiți împreună”, a spus Atkinson. „Au fost doar cuplul perfect”.


iubita lui sean penn

Moore s-a luptat cu viziunea ei de ani buni.

În 1997, a fost programată să fie amanta ceremoniilor pentru spectacolul de premii pentru directorii Guild of America din New York înainte de a se retrage în ultima secundă. A plecat „orbit temporar”, a spus un oficial al sindicatului.

Moore este cel mai cunoscut pentru că a jucat producătorul de știri TV Mary Richards în „The Mary Tyler Moore Show” din 1970 până în 1977.

Sitcom-ul a fost considerat un trailblazer pentru a înfățișa o femeie singură de 30 de ani, care urmărește fericit o carieră, fără să se obsedeze să găsească un partener.

Articole Interesante