Actrița „Mary Tyler Moore Show”, Valerie Harper, moartă la 80 de ani

Actrița „Mary Tyler Moore Show”, Valerie Harper, moartă la 80 de ani

Valerie Harper, actrița cunoscută pentru rolurile sale din serialele „Rhoda” și „The Mary Tyler Moore Show”, a murit vineri, la 80 de ani, a confirmat familia sa pentru ABC News.


Vedeta s-a luptat cu mai multe tipuri de cancer de-a lungul a zece ani.

Soțul ei de 32 de ani, Tony Cacciotti, a scris pe pagina ei de Facebook luna trecută că nu o va pune în îngrijire în ospiciu.

În schimb, a promis să rămână la ea până la sfârșit.

'O femeie frumoasă, o actriță minunată, o prietenă grozavă și cu bile mai mari decât ale mele', a scris o copilașă a lui Mary Tyler Moore, Harper, Ed Asner.


„Strălucirea ei a izbucnit și a strălucit lumina noastră asupra tuturor. Noapte buna frumoaso. Ne vedem curând ', a replicat Asner, în vârstă de 89 de ani.Ea a fost diagnosticată cu cancer cerebral terminal în 2015.


'Sunt gata. Sunt gata să plec ”, a spus ea pentru revista People după diagnostic.

Poate acesta este secretul. Asta sunt absolut - nu vreau, Dumnezeule, vreau să trăiesc pentru a fi 102 '.


Ea a continuat: „Dar nu sunt bancar pentru nimic, pentru că nu ar trebui. Nu știm ce este la colț. Cred că te iei în fiecare zi și obții tot ce e mai bun din asta și faci tot ce poți și te distrezi ”.

leann rimes 2018

'Vom continua înainte, atât timp cât puterile de mai sus ne vor permite, voi face tot posibilul pentru ca Val să fie cât mai confortabil', a scris soțul ei pe pagina sa de Facebook luna trecută.

„Atât timp cât sunt capabil și capabil, voi fi acolo unde aparțin, chiar lângă ea”, a scris el.

Articole Interesante