Semiașul înstrăinat de Meghan Markle fura de la royale în anunțul la bere

Semiașul înstrăinat de Meghan Markle fura de la royale în anunțul la bere

Jumătatea fratelui înstrăinat de Meghan Markle este însoțită de conexiunile familiei sale, jucând o nouă reclamă Big Apple - ca un hoț care fură din familia regală, a aflat The Post.


Locul de 30 de secunde pentru angrosistul clasic din New York, bazat pe Queens, îl arată pe Thomas Markle Jr. - care a fost agitat pentru un DUI la începutul acestui an - într-o luptă complet neagră, „Palatul Buckingham”.

El apucă coroana reginei Elisabeta a II-a - dar apoi vede un dulap cu bere de marcă și ia și sticlele, potrivit CEO-ului companiei, Billie Mitchell, care a scris scenariul și a dezvăluit detaliile pentru The Post.

ryan murphy versace

Atunci, un paznic regal cu haine de piele de urș roșie în strigă: „Aruncă totul!”

Markle dă drumul coroanei - dar păstrează berea. Aruncă o sticlă de băutură ca un obstacol pentru paznic, care o smulge cu nerăbdare și o dă jos.


Ducesa de Sussex este, de asemenea, prezentată - dar de o actriță aparentă, Renee Wood, care stă în bancheta unei mașini de evadare Rolls Royce, purtând o tiara și bijuterii și își așteaptă cu nerăbdare fratele co-conspirator.Când Markle deschide ușa mașinii și sare în scaunul din spate, personajul ducesei întreabă dacă a fost capabil să apuce „bijuteriile”.


El spune că a apucat ceva și mai bine - și a scos două sticle de bere clasică din New York.

„Neprețuit!”, Spune personajul Meghan în timp ce perechea clintesc sticlele.


rafael nadal pentru tommy hilfiger

Markle - care a intrat într-un program de diversiune DUI în martie, după ce a fost agățat pentru conducere sub influența alcoolului în Oregon - a stârnit deja un haos pentru jumătatea sa surioară, pe care a trântit-o ca „fals”.

Vezi si

12 fotografii

Anul provocator al lui Meghan Markle în imagini

Ea s-a deschis recent despre luptele vieții regale.

În aprilie trecută, el a scris o scrisoare prin care a avertizat prințul Harry că căsătoria sa de atunci cu Meghan va fi „cea mai mare greșeală din istoria nunții regale”. Nu a fost invitat la nopți. Apoi a chemat-o pe regină să vindece diferența dintre Meghan și partea familiei tatălui ei.

Dar Markle crede că chiar și familia regală ar trebui să primească o lovitură din reclamă

„Nu cred că cineva s-ar supăra. Nu va pune mâna pe nimeni ”, a spus el pentru The Post duminică.


'Renee a făcut o treabă excelentă ca Meghan', a spus Markle. „A fost un pic comic. Acesta a fost ideea '.

kendall jenner cant read

Markle l-a întâlnit pe Mitchell și fondatorul și președintele companiei, Sir Gary Kong, la un meci de box celebritate din Atlantic City în urmă cu șase luni, iar mai târziu au ajuns la el pentru a juca locul satiric.

'Gary și cu mine am iubit energia și umorul lui Tom', a spus Mitchell. „Este într-adevăr un tip bun care primește un rap în presă, deoarece este înstrăinat de sora sa, care este acum„ regală ”.

Markle nu ar spune cât a câștigat pentru concertul său de jucător de joc pentru Classic New York.

Reclama, care a fost filmată într-o zi în Oceanside, NY, va fi difuzată mai întâi în China și apoi în New York.

Markle spune că ar putea fi calea lui de a repara legăturile cu Meghan.

„Ar fi minunat să ne unim și să avem o bere clasică din New York”, a spus el. „La urma urmei, în reclamă, ea a spus că nu are preț.”

Articole Interesante