Michael Strahan nu mai vorbește cu Kelly Ripa

Michael Strahan nu mai vorbește cu Kelly Ripa

Ancheta „GMA”, Michael Strahan, recunoaște că nu mai vorbește cu fosta co-stelară „Live!”, Kelly Ripa, după căderea lor.


Relația vedetei fostului Giants cu Ripa s-a oprit după aproape patru ani în aer, împreună în mai 2016.

ABC i-a cerut lui Strahan să se alăture „GMA” cu normă întreagă și Ripa a povestit cum se simte orbită de oferta de către șefii rețelei, precum și de co-gazda ei.

Strahan, care a părăsit emisiunea cu luni mai devreme decât era planificat pe rând, a declarat pentru revista Time: „Am învățat prin tot ceea ce a decurs cu asta, nu puteți convinge oamenii să vă placă”.

În timpul furiei, Ripa a luat o săptămână liberă din emisiune, spunând revistei People mai târziu: „Cred că toți oamenii merită un tratament echitabil la locul de muncă. Oamenii merită respect.


„Oamenii ar trebui tratați în mod egal și cu demnitate”.Și, în ciuda a tot, Strahan îl creditează pe Ripa pentru că i-a învățat trucurile prezentării TV, deși nu mai sunt în contact așa cum a recunoscut: „Nu am vorbit cu ea de mult”.


hilary duff super skinny

Strahan găzduiește acum și a treia oră de „GMA” alături de Sara Haines, după ce i-a impresionat pe șefii ABC. Deși, spre deosebire de a treia oră „Astăzi”, „Ziua GMA” se desfășoară în după-amiaza timpurie

După ce președintele Trump i-a hrănit campioanei naționale echipa de fotbal de la Universitatea Clemson în vizita la 14 ianuarie a casei albe, Strahan a anunțat în „Ziua GMA” că va plăti pentru o cină de homar pentru echipă.


Producătorii emisiunii au contactat Clemson și Strahan a spus: „Aș fi fost încântat să fiu la Casa Albă.

„Atunci aș fi plecat de acolo, cum ar fi:„ Aceasta a fost masa? Nu m-am așteptat la asta. „Dacă vei merge acolo, pleacă totul”.

Video conexe

Durata videoclipului 2 minute 8 secunde 2:08 Kelly Ripa a revenit la „Live” în cel mai perfect mod posibil

Kelly Ripa s-a întors la „Live” în cel mai perfect mod posibil

Articole Interesante