Netflix: She-Ra și Prințesele puterii merită un al doilea sezon

Netflix: She-Ra și Prințesele puterii merită un al doilea sezon

În timp ce repornirile nu au întotdeauna succes, She-Ra și Prințesele puterii de la Netflix au rupt matrița și merită un alt sezon pentru a-și continua povestea.

Netflix este cunoscut pentru reînnoirea spectacolelor destul de devreme, dar are și o abilitate de a le anula. In noiembrie,She-Ra și prințesele puteriia început să transmită în flux și a câștigat legiuni de fani. Oriunde te uiți, oamenii își iau părerile bune și rele. Mulți au discutat despre spectacolul obținerii unui al doilea sezon. În prezent, Netflix nu a renunțat la degetele mari în sus sau în jos.


La începutul lunii decembrie, nu au existat actualizări cu privire la emisiunea care obține un al doilea sezon. Dacă da, atunci putem vorbi despre la ce să ne așteptăm când va veni acel moment. Deoarece este în limb, este un moment bun pentru a discuta de ceShe-Ra și prințesele puteriiare nevoie de un al doilea sezon.

Dacă nu ați urmărit primul sezon dinShe-Ra și prințesele puterii, vor exista spoilere de acum înainte! Apoi, din nou, probabil că l-ați urmărit dacă citiți acest lucru. Dacă nu, atunci acesta este avertismentul dvs. despre spoiler.

Mai multe de la Netflix

Motivul principalEa-Rava primi un al doilea sezon este sezonul 1 se încheie. La sfârșitul sezonului 1, prințesele s-au reunit toate și au luat jos Hoarda. În ceea ce privește povestea Hordei, Catra a fost promovată la locul al doilea al lordului Lord Hordak și a apărut și prințesa Entrapta care a schimbat partea după ce a rămas în urmă. În ceea ce privește povestea, există multe lucruri cu care să lucrezi.

a fost petey pablo pe imperiu

Chiar dacă seria se îndepărtează de original, originalEa-Raseria a durat doar 2 sezoane. Dacă seria originală avea 2 sezoane, nu există niciun motiv pentru care repornirea nu ar putea fi. Chiar dacă cele două au unele diferențe majore, ambele păstrează în continuare accentul pe Adora și, în general, pe aceeași temă generală. Nu există niciun motiv pentru care repornirea nu ar trebui să aibă aceeași șansă.


She-Ra și prințesele puteriiobținerea unui al doilea sezon deschide ușa mult mai mult. Există atât de mult potențial pentru povestea din spate și dezvoltarea personajelor. Primul sezon s-a concentrat puternic pe prietenia Adorei și Catra și declinul acesteia. Având asta ca o poveste de fundal a fost unic, în timp ce vedeam relația lor să crească și apoi să se destrame încet.În sezonul 2, am putea ajunge să obținem aceeași poveste de fundal cu Glimmer și Bow. Cei doi au avut unele probleme în sezonul 1 și scriitorii ar putea explora acest lucru. Există, de asemenea, o întreagă distribuție de prințese pentru a afla și mai multe. Am obținut o ușoară poveste din spate, dar fiecare aduce ceva unic alianței, astfel încât să fie și o opțiune de explorat în sezonul 2. Nu există lipsă de povești de explorat în sezonul 2.


În continuare: Netflix: focalizarea pe prietenie a She-Ra este super-puterea sa

She-Ra și prințesele puteriisunt într-o poziție unică acum. Face ceea ce fac toate repornirile bune, stând de unul singur, în timp ce omagiază originalul. S-ar putea să nu fie pentru toată lumea, nu se poate nega că rezonează cu publicul său. Dacă Netflix îi oferă un alt sezon,She-Ra și prințesele puteriiare potențialul de a fi și mai bun.

She-Ra și prințesele puteriisunt în prezent în flux pe Netflix.


Articole Interesante