Original Studio 54 a arătat partea trashier a clubului

Original Studio 54 a arătat partea trashier a clubului

Este posibil ca Ian Schrager să scrie ultimul cuvânt pe Studio 54 cu tonul lui de masă de cafea pentru Rizzoli (așa cum am raportat la începutul acestei săptămâni), dar Steven Gaines a avut primul cuvânt cu cartea sa, „The Club”, publicat în 1980.


roman cheie a fost o colaborare cu un barman Studio 54, Robert Jon Cohen - un tânăr de 21 de ani din Miami, care a făcut sex cu mulți dintre clienții săi celebri și a murit ulterior din cauza SIDA.

„Cohen a avut relații cu Steve Rubell și Halston și a făcut relații sexuale cu femei”, mi-a spus Gaines.

Andy Warhol, care a obținut o copie în avans a coșului de gunoi, a scris în jurnalele sale că unele dintre numele din „The Club” erau atât de asemănătoare cu numele reale, încât „nu știu cum vor scăpa de el”. .

nunta liza minnelli

Halston se numea Ellison. Calvin (Klein) era Alvin. Liza (Minnelli) cu o „z” era Jacky cu un „y”.


Gaines a fost amenințat cu 20 de milioane de dolari în procesele de calomnie, dar nimeni nu a dat în judecată. „Nimeni nu avea să urce pe stand și să mărturisească că nu au făcut niciodată cocaină sau nu au făcut sex la subsol”, a spus Gaines.Cititorii au recunoscut și personaje bazate pe Mikhail Baryshnikov, Bianca Jagger și Martin Scorsese.


„Era atât de transparent încât era ca un geam de sticlă”, a spus Gaines. „Toți au spus:„ Nu veți mai scrie niciodată în acest oraș ”.

Gaines s-a mutat pe plaja Laguna, California, unde a scris bestseller-ul Beatles, „The Love You Make”.


Articole Interesante