Steaua „Parent Trap”, Elaine Hendrix, nu se gândește să fie meme

Steaua „Parent Trap”, Elaine Hendrix, nu se gândește să fie meme


Au trecut 20 de ani de la lansarea „Parent Trap”, dar fanii încă nu pot trece atunci când răufăcătorul său ticălos, Meredith Blake, a înghițit aproape o șopârlă.

Elaine Hendrix, care a jucat rolul de bombă blondă care săpat auriu, în contradicție cu ființele ei vitrege - ar fi interpretată ambele de Lindsay Lohan, în vârstă de 12 ani, cu o pistru, că „nu trece nici o zi” nu a fost întrebată despre scena iconică, dar încă îngrozitoare, dar a rămas mămică pe magia BTS.

Christie Brinkley pe Donny
Vizualizați această postare pe Instagram

O postare împărtășită de ELAINE HENDRIX (@ elaine4animals) pe 1 iulie 2016 la 9:54 PDT

„Îmi place foarte mult să cred că oamenii doresc să mențină romantismul magiei filmului”, a spus activistul de 47 de ani. „Așa spun mereu,„ a existat o șopârlă adevărată, o șopârlă falsă și o șopârlă de calculator, întoarceți-vă și vedeți dacă puteți spune ce este ce ”, a răbdat ea.


Pe măsură ce se apropie 20 de ani de la film, Hendrix, care își împarte timpul între New York și LA - spune că a avut norocul să facă parte din ea.

„Nu-mi vine să cred picioarele pe care le-a avut acest film”, spune Hendrix despre filmul preferat de fani, care a adunat aproape 100 de milioane de dolari în toată lumea. „Am primit mail-uri pentru fani, care literalmente mă face să plâng ... mă simt onorat pentru că nu aveam habar că se va întâmpla ceva din asta”.


Și dincolo de mail-urile fanilor și de comentariile sale pe social media, Hendrix adoră și memoriile și gif-urile însoțite de cele mai triste linii ale personajului despre a fi tineri și frumoși și a amenința că va trimite personajul lui Lohan la internat în Elveția.

„Am tweeted„ Vă voi trimite pe toți dintre voi bătători în Elveția ”și a înnebunit! Am fost atât de șocată ”, a spus ea.


„Oamenii sunt ca, ești un meme, ai făcut-o”, glumește ea, adăugând că personajul ei a fost și el odată făcut într-o jucărie Happy Meal.

Nativul din Tennessee tocmai jucase un editor de modă Vogue, transformat în fete populare, în 1997, „Romy și Michele’s High School Reunion”, și a fost cea de-a 433-a femeie care a făcut o audiție pentru partea superba, dar malefică Blake, un publicist care fermecă tatăl personajului lui Lohan. , vinificator Nick Parker (Dennis Quaid). Parker și fostul său, designerul de rochii de mireasă Elizabeth James (regretata Natasha Richardson) se reunesc datorită întâlnirii gemenilor din tabăra de vară.

„Am mers în ultima clipă și următorul lucru știu că sunt în cameră cu (regizorul) Nancy Meyers, (co-scriitor și producător) Charles Shyer, Quaid și Lohan, citind cu ei și întâlnind cu ei pe lotul Disney într-o sâmbătă ”, spune ea. „Atunci urmează să știu, l-am rezervat”.

Filmul este un remake al versiunii din 1961 care a jucat Hayley Mills ca gemeni, Maureen O’Hara ca mamă a lor, Brian Keith, ca tatăl lor, și Joanna Barnes în rolul personajului lui Hendrix.


„Mama mi-a spus întotdeauna că iubește Hayley Mills atunci când a crescut, așa că atunci când a apărut această oportunitate, a făcut să fie și mai special”, a amintit Hendrix.

Hendrix a adus un omagiu personajului original prin încorporarea unor mici detalii în portretul ei.

„Un lucru care a fost doar un mic semn a fost faptul că a purtat o brățară cu un farmec înfricoșător în filmul inițial, așa că am purtat și o brățară cu un farmec înfricoșător în filmul meu. Nu știu dacă prea mulți oameni știu asta ”, a spus Hendrix.

Și în ceea ce privește rolul în fața Quaid, Hendrix este dispus să sărute și să povestească.

„Are niște buze bune”, a spus ea.

Deși actrița nu a ținut pasul cu Lohan, ea a spus că „inima îi iese” în lumina vieții tumultuoase pe care a îndurat-o.

Lohan, acum în vârstă de 32 de ani, a continuat să devină un starlet Disney după „The Parent Trap”, cu roluri de top în „Life Size”, „Freaky Friday” și „Confessions of a Teenage Drama Queen”.

Vezi si

Cum Nancy Meyers a descoperit Lindsay Lohan acum 20 de ani

'The Parent Trap' cu Lindsay Lohan și regia Nancy ...

După ce a jucat în „Fetele mijlocii” din Tina Fey, în 2004, tânăra actriță s-a oprit într-o spirală extrem de publică în jos, care a inclus arestări multiple și repere de reabilitare. Și acum, ea își face drum spre a deveni un guru al clubului de noapte Mykonos.

„Simt că a fost la fel de publică despre tot ceea ce poate sau dorește cu siguranță, dar voi spune că nu este neobișnuit ca actorii copiilor să aibă probleme”, a spus Hendrix despre Lohan. „Era o adolescentă înrăită, își găsea drumul și (pur și simplu) s-a întâmplat să fie în centrul atenției cu ea, dar cred că a făcut mare lucru și cred că este un talent imens”.

În timp ce lucra cu tween-ul, Hendrix și-a amintit cu drag că cei doi „vor dansa împreună” în timpul pauzelor adăugând, „Lindsay a fost un muncitor greu și ne-am distrat foarte mult”.

Deși Hendrix a dat peste locurile de filmare din Napa, tipul de prânz „bufet-Vegas”, distribuția și echipajul au fost servite și se îmbrăcau în hainele de invidiat ale personajului său, un nor s-a aruncat peste film în ani mai târziu, când Richardson a murit în 2009.

Actrița a murit de hematom epidural după ce a suferit o leziune la cap într-un accident de schi din Canada.

Hendrix, care a întâlnit-o pentru prima dată în platoul „The Parent Trap”, a spus „de fiecare dată când am fost cu Natasha a fost atât de drăguță” și și-a amintit cu drag de „vocea ei lină, caldă, hrănitoare” și dragostea pentru soțul ei, Liam Neeson cu care Richardson a fost căsătorit din 1994 până la moartea ei.

„A radiat ori de câte ori a vorbit despre el și avea să spună„ Liamul meu ”și ne-am împiedicat cu toții pentru că Liam este atât de hunky și că era atât de îndrăgostită de el și își iubea copiii”, a spus ea.

Hendrix este cea mai bună prietenă cu o dușmană de pe ecran, Lisa Ann Walter, care a interpretat-o ​​pe Chessie, bonă în gospodăria monoparentală a lui Nick Parker. „Am devenit absolut familiari de pe ecran”, a spus ea.

Vezi si

Co-starul lui Romy și Michele al lui Mira Sorvino: Mă bucur că adevărul iese la iveală

- Și mă bucur că primește un cuvânt în asta ...

În aceste zile, Hendrix se reîntâlnește cu un alt co-star, Dennis Leary, (care a jucat alături de „Sex Drugs & Rock” Roll ”din 2010) într-un pilot de thriller comediu întunecat,„ Erase ”, pentru SUA / Universal.

Chiar dacă s-ar putea să nu joace o fată medie ca Blake, Lisa Luder sau Evian de la „Superstar”, în 1999, Hendrix ne-a spus că este un combo al sprâncenelor, al părului blond și al atitudinii care a ajutat-o ​​să-și asume acel tip de roluri.

„Cu siguranță am ieșit pentru ei (și) cu siguranță mi-au fost oferite”, a spus ea. „Comedia mea provine din această forță și din acea iciness pe care o pot face”, a spus ea.

Și este mândră de asta, gagico.

Articole Interesante