Programul de lansare a panoului de farse: când apar noile episoade din panoul de farse?

Programul de lansare a panoului de farse: când apar noile episoade din panoul de farse?

ABC
 PRANK PANEL - „Iubire de familie / Repo Revenge” -

Pregătește-te pentru o vară plină de farse! ABC aduce râsete nealterate în rețea cu unul dintre cele mai noi seriale de comedie reality Panoul de farse .


ABC-uri Panoul de farse permite oamenilor obișnuiți să propună farse care vizează membrii familiei, prietenii și colegii lor de muncă unui grup de cei mai mari farsori din lume. Dacă arbitrilor le place prezentarea, ei planifică, efectuează și înregistrează farsa. Spectacolul este găzduit de Eric André ( Spectacolul Eric Andre ), Johnny Knoxville ( Măgar , Reporniți ), și Gabourey Sidibe ( Imperiu ).

Au existat câteva probleme minore în timpul filmărilor, cum ar fi un om de mână angajat prin TaskRabbit, dând în judecată Knoxville pentru suferința emoțională pe care a experimentat-o ​​în timpul unei farse și co-gazda André, care a renunțat la filmare de mai multe ori din cauza glumelor neîncetate de către Knoxville, dar în cele din urmă a fost convins să se întoarcă.

Printre producătorii executivi se numără Matt Silverstein și Dave Jeser, Scott Lonker, Knoxville, André, Jordana Hochman, Bernie Schaeffer și Vin Rubino. Spectacolul este produs de ITV America și compania de producție a lui Kimmel, Kimmelot.

fiica reginei din versailles

Serialul și-a lansat primul episod ca avanpremieră a seriei pe 25 mai. Va avea premiera integrală pe 9 iulie.


Programul de lansare a episoadelor Panoul de farse

  • Episodul 1, „Family Love/Repo Revenge” – 25 mai
  • Episodul 2, „Boyfriend From Hell” – 9 iulie

În prezent, nu avem programul complet de lansare a episoadelor, dar Hidden Remote vă va ține la curent când acestea vor fi anunțate. Emisiunea este disponibilă pentru vizionare pe Hulu cu abonament, fuboTV, WatchSling TV cu abonament premium, YouTube TV cu abonament premium și ABC.Până când vom afla cum arată restul sezonului, nu ezitați să urmăriți acest teaser care prezintă gazdele emisiunii! Urmărește videoclipul de prezentare pe canalul oficial YouTube al ABC de mai jos:


Panoul de farse premiera serialului va avea loc pe Hulu pe 9 iulie. Fiți la curent cu Hidden Remote pentru mai multe Panoul de farse știri și acoperire.

versuri joe dimaggio

Articole Interesante