Quantico Sezonul 3, Episodul 5 previzualizare: Sângele lui Romeo

Quantico Sezonul 3, Episodul 5 previzualizare: Sângele lui Romeo

Abc

Sezonul 3 Quantico se instalează corect în noul său slot de vineri seara din această seară. Cu toate acestea, Episodul 5, intitulat Sângele lui Romeo, va asigura echipa să nu se stabilească.

Săptămâna aceasta suntem complet din nou pe drumul cel bun. După o săptămână liberă neașteptată și o schimbare de noapte,QuanticoSezonul 3 se instalează acum pe noul său slot de vineri seara. Cu toate acestea, echipa nu va avea ocazia să facă același lucru în episodul 5, intitulat „Sângele lui Romeo”.


Miza este la maxim în această săptămână, întrucât un profesor de fizică al universității americane fură uraniu pentru a produce o bombă. Lucrurile nu sunt atât de simple pe cât ar părea inițial. Există o poveste mai profundă și va rămâne la latitudinea echipei să descopere ce este acea poveste și să știe cum pot lua măsuri pentru ao opri.

Mai multe de la ABC

Se pare că cineva are fiul ei. Dacă nu detonează această bombă nucleară, fiul ei va fi ucis. Aceasta este o situație în care niciun părinte nu ar vrea vreodată să se regăsească în mijloc, dar ce poate face echipa pentru a ajuta?

Între timp, Shelby are de ales cu Alex. Acum, că știe adevărul de la Ryan, Shelby vrea să-l audă de la Alex. Desigur, Alex arată clar că nu a avut nimic de-a face cu Ryan încercând să o sărute și nu a vrut să intre în mijlocul acestui lucru. Își pot relua vreodată prietenia pe drum sau vor fi mereu în contradicție unul cu altul?

căsătorie johnny weir

QUANTICO - „The Blood of Romeo” - ABC / Giovanni Rufino - Achiziționat prin intermediul Disney ABC Press


Consultați promoția și sinopsisul pentruQuanticoSezonul 3, episodul 5 de mai jos.Când un profesor de fizică dintr-o universitate importantă din SUA fură uraniu armat, echipa se străduiește să-l găsească pe profesor și pe uraniul lipsă înainte ca acesta să poată fi folosit împotriva unei reuniuni importante la nivel internațional din New York.


În continuare: reînnoiri și anulări ABC: Ce se întâmplă cu emisiunile tale preferate

Doar pentru că spectacolul a mutat nopțile nu înseamnă că trebuie să ratezi. Consultați aceste detalii pentru a vă asigura că vă aflațiQuanticoTrăi.

Data:Vineri, 1 iunie
Timpul de începere:22:00 EST
Episod:Sezonul 3, episodul 5 „Sângele lui Romeo”;
Canal TV:ABC
Transmitere live: Fluxul 1 / Fluxul 2


Articole Interesante