Interviul rapperului Kevin Gates după închisoare aproape că iese pe șine

Interviul rapperului Kevin Gates după închisoare aproape că iese pe șine

Primul interviu post-închis al lui Kevin Gates ar putea merge mult mai bine.


În ciuda descrierii sale „pașnice”, rapperul a avut o conversație cu Bootleg Kev și 92. Hed de la Real 92.3 LA, care a luat repede o schimbare în rău.

„Uite, nu încerc să fiu scurt cu tine, dar chiar nu m-am pregătit să nu fac niciun interviu”, a spus Gates, 32 de ani, după patru minute. „Lucrez chiar acum, știți,„ Luca Brași 3, „este tot ce pot să mă gândesc”.

Gazdele au încercat tot posibilul să continue lucrurile, dar era clar că rapperul, care a fost eliberat în ianuarie după ce a executat nouă luni de condamnare la 30 de luni de arme de crimă, ar prefera să facă altceva.

Christie Brinkley Donny

„Nu, lipsă de respect, cât timp trebuie să facem asta”? el a intrebat. „Trebuie să te gândești, tocmai am ieșit din închisoare, nici nu am avut timp să trec și am impresia că sunt interogat. Fac. Dar fără respect față de tine, încerc să răspund la întrebări cât mai bine, fără să fiu lipsit de respect. Se simte că sunt interogat ca și cum vorbesc cu un avocat. ”


La scurt timp, l-a avertizat pe DJ Hed să nu-l atingă după ce gazda l-a periat ușor în timp ce vorbea.Dar Kev și Hed l-au obținut pe Gates, după ce au spus că nu este „f-k” cu oameni care sunt falsi, pentru a da oarecare înțelepciune câștigată din timpul său în spatele gratiilor.


„M-ai cunoscut înainte să plec, privește-mă acum”, a spus el. „Sunt un testament de mers. Nu păstrez inventarul personal, ci doar să luăm decizii mai bune. '

nick young și iggy se despart

Articole Interesante