Recapitulare The Bold and the Beautiful (29 decembrie): Bill o șantajează pe Steffy

Recapitulare The Bold and the Beautiful (29 decembrie): Bill o șantajează pe Steffy

CBS
  Don Diamont din serialul CBS THE BOLD AND THE BEAUTIFUL, în zilele lucrătoare (13:30-14:00, ET; 12:30-1:00 PM, PT) de la CBS Television Network. Foto: Gilles Toucas/CBS 2020 CBS Broadcasting, Inc. Toate drepturile rezervate.

În episodul din 29 decembrie din Îndrăznețul și Frumosul , Bill i-a spus clar lui Steffy că nu i-ar permite să o trimită pe Sheila înapoi la închisoare. CEO-ul, care se simte respins în ultima vreme, și-a găsit o nouă dragoste și este fugarul menționat mai sus. Aceasta a fost o pereche pe care nimeni nu a văzut-o venind, dar Sheila a avut dreptate, nu o socoti niciodată.


Până acum, doar Finn și Steffy au fost anunțați despre această schimbare în viața lui Bill, dar nu va trece mult până când toți ceilalți vor fi aduși la curent. Fiii săi, Liam și Wyatt, au început deja să se uite de ce tatăl lor s-a comportat ciudat și dezamăgit în ultima vreme. Ei au fost conștienți că a lovit rău în departamentul de romantism și că Bill se zguduiește, dar nu și-ar fi ghicit ce acțiuni drastice ar lua pentru a nu fi singur.

Trebuie remarcat faptul că Bill nu o șantajează pe Steffy dintr-o răutate sau din nevoie de răzbunare. Cu toate acestea, probabil că asta nu îl va salva de furia ei. Nimeni nu o sprijină pe Stephanie Forrester într-un colț atunci când ea se hotărăște să facă ceva și ceea ce își dorește de la Sheila din viața ei și a familiei ei.

înapoi la bruce

Iată rezumatul complet al evenimentelor.

Recapitulare The Bold and the Beautiful (29 dec.)

Scenele de la Cliff House au fost pur și simplu o reluare a dezvăluirilor complotului de ieri. Bill și Sheila sunt un cuplu, ceea ce înseamnă că nu va lăsa pe nimeni să o ia de la el. Jură că nu mai vrea să rănească oamenii la care ține și că vrea să fie un om mai bun, dar poate face asta doar cu Sheila alături. Este convingerea lui Bill că nu o poate răni și poate doar un monstru poate ajuta un monstru.


Logica lui pare să lipsească componenta cheie pe care Sheila este foarte capabilă să-l rănească dacă nu-l mai găsește util. „Relația” lor nu seamănă deloc cu a ei cu Deacon. Din ceea ce s-a arătat până acum, Bill este un mijloc pentru un scop pentru ea.Aș fi surprins să aflu că în doar câteva zile, Bill a devenit cineva la care îi pasă cu adevărat, dar de dragul libertății, cu siguranță va încerca să vândă această poveste de dragoste pe care nici un suflet din săpun nu o va susține. Totuși, indiferent de opiniile din afară, Bill nu are nicio intenție să o lase pe Steffy să o predea pe Sheila. După cum i-a spus, dacă Sheila va ajunge la închisoare, atunci și Taylor, este la fel de simplu.


Rachel plătește puncte de vedere politice

În mod remarcabil, Finn a fost singura persoană care nu era pe deplin la curent cu motivul pentru care Taylor l-a împușcat pe Bill, iar Steffy nu i-a răspuns cu adevărat când l-a întrebat. Acest lucru ar putea arunca o zbârcire în fericirea conjugală a lui Sinn, deoarece nu este clar dacă Finn știa sau nu că Steffy și Bill fuseseră implicați, cu atât mai puțin că ea l-a înșelat pe Liam cu tatăl său pe vremea aceea.

Deocamdată, cvartetul de la Cliff House se află într-un impas. Bill nu încearcă să se întoarcă la Steffy pentru că l-a respins cu ani în urmă, așa cum au făcut-o recent Brooke și Katie, dar grija lui pentru ea nu va depăși propriile nevoi.


Deși voi spune, scriitorii au mers dincolo și dincolo pentru a face acest complot să funcționeze. Don Diamont a dat totul în scenele sale pline de lacrimi, dar Bill a reușit să rescrie istoria. Deși este cu siguranță posibil ca bărbatul să stea întins în patul său de spital fantezând despre o înmormântare la care nimeni nu va participa, incidentul nu a fost un catalizator pentru schimbare.

Bill își amintește că s-a străduit să devină un om mai bun doar ani de zile până la urmă, pentru ca totul să-i fie aruncat înapoi în față. Dar a încercat să o șantajeze pe Steffy înainte cu ceea ce a făcut Taylor. În acel moment, el încerca să o facă să înceapă o viață cu el și să nu mai încerce să se reîntâlnească cu Liam. Așa că această poveste pe care a inventat-o ​​despre a fi aruncat într-o parte este pur și simplu neadevărată.

Liam avea dreptate, percepția este totul. La Spencer Mansion, după ce a fost speriat de Wyatt, a început să caute indicii cu privire la schimbarea bruscă a obiceiurilor tatălui său. I-a explicat fratelui său că tatăl lor a plecat și că totul are legătură cu a fi respins.

Pe bună dreptate, Wyatt a subliniat că Bill nu are un partener de viață din cauza propriilor sale acțiuni. El, totuși, nu este singur, așa că, când Wyatt a întrebat dacă erau ficat tocat, m-am trezit râzând și răspunzând: „Sigur că ești”, în timp ce urmăream episodul. De fapt, scenele fraților Spencer erau amuzante. Scott Clifton și Darin Brooks au o sincronizare de comedie impecabilă. Îmi place când ajung să lucreze împreună.


este Wendy Williams un travestit?

Wyatt și-a luat joc de Liam pentru că a verificat pernele canapelei pentru dovezi, dar a ajuns să aibă dreptate. Mai întâi a găsit un cercel și, după ce a bătut bijuteriile, a găsit o perucă sub canapea. Gândindu-se rapid, care a compensat lipsa lui de abilități de prindere, Liam a pus doi și doi împreună datorită unei imagini pe care Steffy i-a trimis-o cu Sheila și și-a dat seama că obiectele pe care le-a găsit îi aparțin fugarului.

Frații au sărit la posibilitatea ca dispariția tatălui lor să aibă ceva de-a face cu ea. Nu sunt incorecte, dar acesta nu este scenariul de răpire pe care mințile lor l-ar țese. Când vor afla ce se întâmplă cu adevărat, vor fi la fel de șocați ca și Sinn.

Wyatt s-a gândit că este ciudat că tatăl său nici măcar nu l-a lăsat să intre în casă când l-a verificat cu câteva zile înainte, în curând va fi informat de ce a fost asta și abia aștept. Săpunul nostru va relua difuzarea de noi episoade luni, 2 ianuarie.

Pana data viitoare, Îndrăzneţ fani. Rămâi frumos!

Rămâi la curent cu Telecomandă ascunsă pentru mai mult Îndrăznețul și Frumosul știri și acoperire! Noi episoade ale televiziunii de luni-vineri pe CBS. Vizionarea seara este disponibilă pe Paramount+ .

Articole Interesante