Rudy Giuliani dezvăluie că se întâlnește cu un operator politic din Louisiana

Rudy Giuliani dezvăluie că se întâlnește cu un operator politic din Louisiana

Unde găsește timpul?


Viața de întâlnire a lui Rudy Giuliani este atât de fierbinte încât nu poate părea să-și țină poveștile drepte despre cine stârnește și când.

După ce săptămâna aceasta a negat o expunere a relației sale cu administratorul spitalului căsătorit Maria Ryan, care a început înainte ca soția sa, Judith Nathan, să fi depus divorț, fostul primar, în vârstă de 74 de ani, spune acum că este romanizant pentru strângerea de fonduri GOP, Jennifer LeBlanc.

Vezi si

Rudy Giuliani s-a lăudat cu aventurile cu femeia căsătorită cu „mare-boobed”

Fostul primar nu a dezvăluit identitatea doamnei, au spus surse ... El și LeBlanc au participat la Ziua Sportivă și Fitness a Casei Albe pe 30 mai, dar a insistat pentru The Post câteva zile mai târziu că sunt doar prieteni.

„Nu, nu, nu”, a declarat avocatul personal de treizeci de căsătoriți al președintelui Trump, pe 3 iunie, când a fost întrebat dacă sunt un element. „Nu-mi strici șansele!


prietena kate mckinnon la emmy

„A fost invitată la Casa Albă pentru eveniment. Tocmai am escortat-o. O cunosc bine. Am luat cina cu ea ”, a adăugat el.

El a spus joi pentru The Post că au început să întâlnească după acea întâlnire.


„Da, am ieșit cu ea (LeBlanc) de trei ori începând cu două sau trei săptămâni în urmă”, a spus Giuliani pentru The Post.

„Suntem încă prieteni. Sper, sper, va continua dacă putem avea intimitate. Doar nu știm care este această fascinație cu noi sau despre semnificația față de dr. Ryan, unde nu se petrecea nimic altceva decât prietenie ”.


Primarul a insistat joi că nu a fost niciodată implicat romantic cu Ryan.

'Oh, hai, lasă-o pe Maria în pace. Despărțirea mea de Judith nu are nicio legătură nici cu Maria, nici cu Jennifer ”, a spus fostul primar. „Judith m-a dat în judecată pentru divorț acum două luni. Am fost de acord formal în curând după aceea. Nimeni nu a fost numit (în actele de divorț); era vorba de diferențe ireconciliabile.

„Văzutul meu pe Jennifer a început acum trei săptămâni după separarea mea legală. Aceasta nu privește pe nimeni. ”

Toate acestea au avut loc în timp ce Giuliani, în calitate de avocat al lui Trump, a apărut în mod regulat în emisiunile de știri prin cablu, în unele cazuri din New Hampshire și Israel.


Dar Casanova din America a insistat joi că a avut destul timp pentru a-l juca pe LeBlanc de când Nathan, soția sa de 15 ani, a depus divorțul în aprilie.

„Am timp să joc golf, să-mi văd copiii, să mă uit pe yankei și să vorbesc cu tine”, a spus el pentru The Post.

El a refuzat să explice de ce a negat romantismul lor la începutul acestei luni.

angelina jolie este nebună

La acea vreme, el și-a numit divorțul „amiabil”, dar Nathan s-a împușcat, „Negarea soțului meu despre relația cu doamna căsătorită Ryan este la fel de falsă ca afirmația lui că suntem separați când a luat-o cu ea”.

Raportări suplimentare de către Carl Campanile

Video conexe

Durata videoclipului 59 de secunde: 59 Scandalurile sexuale care au afectat aceste cariere politice

Scandalurile de sex care au afectat aceste cariere politice

Articole Interesante