Siggy Flicker a renunțat la „RHONJ” după ce a aruncat-o

Siggy Flicker a renunțat la „RHONJ” după ce a aruncat-o

Siggy Flicker a părăsit „The Real Housewives of New Jersey”, după un lung sezon de luptă și intimidare.


„Este un spectacol greu cu oameni duri”, ne-a spus vineri un insider. - Siggy era în mod sigur din elementul ei.

henry jarecki net value

'Întreaga chestie evreiască a ajuns la ea', a spus insiderul, referindu-se la lupta ei cu Margaret Josephs pentru observațiile antisemite percepute. „Nu este o școală specială după-amiază. Fetele astea sunt hardcore. '

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare împărtășită de Siggy Flicker (@ siggy.flicker) pe 13 decembrie 2017 la 17:42 PST

„Sunt nebuni”, a adăugat insiderul. „Bătăuiesc. Când reputația, traiul și familia cuiva sunt pe linie, ar trebui să poată ieși. ”


'Ea a fost mințită din nou, din nou, de producție', a spus insiderul.„Oamenii știau de foarte mult timp că este nefericită”, ne-a spus o altă sursă. „A fost editată prost. I-au arătat doar reacțiile și ea a fost trădată. ”


Flicker, în vârstă de 50 de ani, a anunțat că va părăsi emisiunea vineri, cu doar câteva săptămâni înainte ca cel de-al optulea sezon să fie încheiat. „După multă reflecție și sprijinul lui Bravo, am decis că acesta va fi ultimul meu sezon în„ The Real Housewives of New Jersey, & # 8217 ”; a spus ea pe site-ul web al lui Bravo. „Sunt recunoscător pentru rețea că mi-a permis să fac parte din această franciză de succes și doresc numai cele mai bune pentru Teresa (Giudice), Melissa (Gorga), Dolores (Catania), Danielle (Staub) și Margaret. În acest moment, vreau să mă concentrez asupra familiei mele frumoase, a afacerii mele în creștere și a unor noi proiecte interesante ”.

bill cosbys eye

„Am venit („ RHONJ ”) să-l fac pe Jersey mândru”, ne-a spus Flicker exclusiv vineri. „Îmi doream foarte mult să aduc soarele într-o franciză care se întuneca și când Teresa a fost eliberată din pușcărie, am discutat cu Jacqueline (Laurita) venind cu Dolores pentru a aduce lumină și pozitivitate. Celelalte francize au o notă. M-am simțit ca Dolores și am avut o oportunitate, dar am avut prea multe obstacole împotriva mea. La sfârșitul zilei, când ai o relație și când nu funcționează, trebuie să ieși. ”


Dar o sursă apropiată rețelei a avut o abordare foarte diferită la ieșirea lui Flicker.

„Bravo nu a cerut-o înapoi”, ne-a spus sursa. „Nimeni nu a mai vrut să lucreze cu ea. În spirală a scăpat complet de sub control, așa că nu avea să fie solicitată înapoi. Acesta a fost un mod foarte cordial de a-și dezorbi reciproc de la spectacol. Este cel mai bun lucru din toată lumea. ”

Video conexe

Durata videoclipului 1 minut 46 secunde 1:46 „The Real Housewives of New Jersey” își împărtășesc regulile pentru creșterea adolescenței

„The Real Housewives of New Jersey” împărtășesc regulile lor pentru creșterea adolescenților

Articole Interesante