Sydney Sweeney: Oamenii „dezgustători” au făcut capturi de ecran de scene nud, au etichetat familia mea

Sydney Sweeney: Oamenii „dezgustători” au făcut capturi de ecran de scene nud, au etichetat familia mea

Sydney Sweeney i-a atacat pe trolii care au făcut capturi de ecran ale scenelor ei nud din „Euphoria” și și-au etichetat membrii familiei online.


„S-a ajuns la punctul în care mi-au etichetat familia. Verii mei nu au nevoie de asta. Este complet dezgustător și nedrept”, ea a spus GQ într-un interviu publicat vineri.

Ashton Kutcher mama

Sweeney – care o interpretează pe Cassie Howard în drama de liceu – a spus că oamenii care i-au trimis membrilor familiei ei scenele goale reflectă exact tipul de sexualizare cu care se confruntă femeile, pe care o reprezintă serialul HBO.

  Sydney Sweeney în GQ.
Sydney Sweeney i-a lovit pe trolii care le-au împărtășit scenele goale cu membrii familiei ei.
Instagram/ Sydney Sweeney

„Ai un personaj care trece prin controlul de a fi o persoană sexualizată la școală și apoi un public care face același lucru”, a spus ea pentru revista.

Dar Sweeney, în vârstă de 25 de ani, a recunoscut că hărțuirea online pe care a primit-o nu o va împiedica să continue să facă scene nud în cariera ei.


„Cred că este ridicol. Sunt un artist, interpretez personaje. Mă face să vreau să interpretez personaje care îi enervează mai mult pe oameni”, a spus ea.  Sydney Sweeney în"Euphoria."
Vedeta „Euphoria” nu vrea ca scenele ei de nud să îi ia abilitățile de actorie.
Alamy Stock

Actrița „White Lotus” a exprimat, de asemenea, modul în care a muncit toată viața pentru a-i face pe oameni să realizeze că ea este mai mult decât corpul ei.


„Am avut sâni înaintea altor fete și m-am simțit ostracizat pentru asta”, a spus Sweeney. „Mi-a fost rușine și nu am vrut să mă schimb niciodată în vestiar. Cred că mi-am îmbrăcat această persoană ciudată pe care alți oameni o aveau de la mine din cauza corpului meu. Așa că am făcut toate sporturile și am studiat foarte mult și am făcut tot ceea ce oamenii nu ar crede că voi face, pentru a le arăta că corpul meu nu definește cine sunt.”

Sweeney a spus la începutul acestui an că ea face nuditate doar atunci când este necesar de dragul poveștii. Ea i-a cerut chiar și regizorului „Euphoria” Sam Levinson să decupeze unele dintre scenele topless pe care le-a considerat de prisos.


  sydney-sweeney-scene-nud-euforie- (5) Sweeney a spus că face scene topless doar dacă consideră că este important pentru intriga.

Instagram/ Sydney Sweeney

"Euphoria" Season 2 Photo Call Sweeney a spus că face scene topless doar dacă consideră că este important pentru intriga.

Getty Images pentru HBO

  sydney-sweeney-scene-nud-euforie- (3) Sweeney a spus că face scene topless doar dacă consideră că este important pentru intriga.

Instagram/ Sydney Sweeney

  Premiile MTV Movie & TV 2022 - Sosiri Sweeney a spus că face scene topless doar dacă consideră că este important pentru intriga.

FilmMagic


david hasselhoff în valoare de 2017
Anunț Urmeaza 4

Vizualizați prezentarea

„Sunt momente în care [personajul meu] Cassie trebuia să fie fără cămașă și îi spuneam lui Sam: „Nu cred că este necesar aici”,” ea. a spus Independent în ianuarie. „El a spus: „OK, nu avem nevoie de el.”

Sweeney a mai spus că nu a fost niciodată forțată să acționeze în vreo scenă de nud care o făcea inconfortabilă.

„Nu am simțit niciodată că Sam m-a împins sau că a încercat să introducă o scenă nud într-o emisiune HBO”, explicase ea, adăugând: „Când nu am vrut să o fac, el nu m-a făcut. .”

  Sydney Sweeney în bikini.
Ea a spus că hărțuirea nu o va împiedica să continue să facă scene nud în cariera ei de actorie.
Instagram/ Sydney Sweeney

Cu toate acestea, acesta nu a fost întotdeauna cazul cu unele dintre celelalte proiecte la care a făcut parte.

„Am avut experiențe în care vreau să merg acasă și să mă frec complet, pentru că mă simt dezgustător”, a spus ea atunci. „Nu m-am simțit confortabil cu colegul meu de distribuție sau cu echipa și pur și simplu nu am simțit că personajul meu ar face asta.”

Și, deși este mândră de scenele de nud în care a făcut parte, ea își face griji că nuditatea îi poate distrage atenția de la oamenii care îi observă abilitățile de actorie.

„Sunt foarte mândru de munca mea în „Euphoria”. Am crezut că a fost o performanță grozavă. Dar nimeni nu vorbește despre asta pentru că m-am dezbrăcat”, a spus ea.

astroworld amanda lepore

„Eu fac „Lotul alb” și dintr-o dată criticii sunt atenți. Oamenii mă iubesc. Ei spun: „O, Doamne, ce face ea în continuare?’ Am spus: „N-ai văzut asta în „Euphoria”? Nu ai văzut asta în „Povestea servitoarei”?’”

Articole Interesante