Teresa și Joe Giudice se separă după 20 de ani de căsătorie

Teresa și Joe Giudice se separă după 20 de ani de căsătorie

În sfârșit s-a terminat pentru Teresa și Joe Giudice.


Stelele „Real Housewives of New Jersey” s-au separat după 20 de ani de căsătorie, a declarat o sursă pentru People marți. Scindarea vine în condițiile în care Joe așteaptă o hotărâre definitivă în cazul deportării sale după ce a fost trimis înapoi în Italia natală după 41 de luni de închisoare pentru diverse acuzații de fraudă.

„Au discutat despre viitorul lor când Teresa și fetele au plecat în Italia la începutul lunii noiembrie și au fost de acord că fiecare trebuie să meargă mai departe. Acestea fac acest lucru pe cale amiabilă și foarte lent ”, a spus sursa de la priză.

Sursa le-a spus oamenilor că Joe a ieșit la câteva întâlniri, dar Teresa nu a făcut-o. 'Este fericită pentru Joe', a spus sursa. „Au fost foarte prietenoși între ei și sunt foarte susținuți de fericirea celuilalt. Se iubesc în continuare. ”

michael strahan noua iubită

Sursa a spus că nu există planuri imediate de divorț, dar „niciunul nu este interesat de o relație la distanță”.


Teresa a fost, de asemenea, condamnată la 15 luni în spatele gratiilor pentru implicare și și-a servit timpul înaintea stintului lui Joe.Teresa și Joe, amândoi 47 de ani, sunt căsătoriți din 1999 și au patru fiice: Gia, 18 ani, Gabriella, 15 ani, Milania, 14 ani și Audriana, 10 ani.


Fiicele lor au scos toate opririle pentru al aduce pe Joe acasă - chiar pledând cu președintele Trump într-o petiție Change.org.

Teresa a susținut întotdeauna că va fi alături de Joe, dar și-a schimbat tonul în timpul reuniunii din sezonul 9 al emisiunii, spunându-i lui Andy Cohen că ea și Joe vor merge pe căile lor separate, dacă va fi deportat pentru totdeauna.


„Sper că aceasta nu este o decizie pe care trebuie să o iau”, a spus ea. „Dar, ca să-mi iau copiii și să mă mut într-o altă țară, nu cred că ar fi bine pentru copiii mei. Deci vreau să spun, deci nu, probabil că nu aș face acest lucru.

Curând după aceea, Teresa a fost reperată ținând mâna cu Blake Schreck, 26 de ani, dar avocatul ei a insistat să știe că nu se întâlneau.

Avocatul cuplului a refuzat să comenteze marți dacă Teresa și Joe s-au separat.

Video conexe

Durata videoclipului 1 minut 0 secunde 1:00 Teresa și Joe Giudice se confruntă unul pe celălalt prin zvonuri înșelătoare

Teresa și Joe Giudice se confruntă unul pe celălalt prin zvonuri înșelătoare

Articole Interesante