Tessa Thompson se deschide despre relația cu Janelle Monáe

Tessa Thompson se deschide despre relația cu Janelle Monáe

Actrița Tessa Thompson se deschide despre zvonuri că ea și Janelle Monáe sunt mai mult decât prietene.


Într-un nou interviu cu PorterEdit, Thompson, 34 de ani, spune că ea și Monáe, 32 de ani, „se iubesc profund” și că „vibrează pe aceeași frecvență”.

robert de niro și harvey weinstein

„Este complicat, deoarece Janelle și cu mine suntem doar oameni cu adevărat particulari și încercăm amândoi să navigăm în modul în care vă reconciliați dorind să aveți acea confidențialitate și spațiu, și dorind, de asemenea, să vă folosiți platforma și influența”, a spus vedeta „Westworld”, adăugând că familia ei a acceptat foarte mult bisexualitatea.

„Sunt atrasă de bărbați și de femei. Dacă aduc o femeie acasă (sau) un bărbat, nici nu trebuie să avem discuții. ”

Thompson a continuat: „Acesta a fost ceva de care eram conștient în ceea ce privește această declarație în jurul Janellei și mie. Vreau ca toți ceilalți să aibă acea libertate și sprijin pe care o am de la persoana iubită, dar atât de mulți oameni nu o au. Deci, am o responsabilitate să vorbesc despre asta? Am responsabilitatea să spun într-un spațiu public că aceasta este persoana mea? ”


În cele din urmă, ea a explicat că, dacă oamenii vor să facă speculații despre relația lor, aceasta nu o deranjează.La începutul acestui an, cântăreața Monáe a ieșit ca pansexual într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.


Ea a spus: „Fiind o femeie neagră în America, cineva care a fost în relații atât cu bărbații, cât și cu femeile - mă consider a fi o mamă fără fund.”

paris jackson janet jackson

Articole Interesante