The Purge sezonul 1, episodul 5 recapitulează: Rise Up

The Purge sezonul 1, episodul 5 recapitulează: Rise Up

În The Purge episodul 5, Penelope se reunește cu fostul ei iubit obsesiv și o revoluție prăbușește partidul NFFA.

Ceasul a lovit miezul nopții în Noaptea de purjare și lupta este pornită. Protagoniștii noștri sunt motivați să supraviețuiască în acest moment. Penelope a fost capturată de fostul ei iubit, Miguel a ajuns la carnaval, Jane trebuie să-și oprească asasinul, iar Rick și Jenna trebuie să scape de petrecere. Noaptea de purjare este aproape la jumătatea drumului, dar mai este un drum lung de parcurs.


Mai jos este recapitularea episodului 5 din Purjarea intitulat „Ridică-te.”

Penelope se reîntâlnește cu fostul ei iubit, Henry

După episodul din această seară, Penelope ar fi putut fi mai bine cu maicile. În episodul 4, Penelope a fost cumpărată și vândută la Carnavalul cărnii cuiva din trecutul ei. În această seară, s-a descoperit că este fostul ei iubit, Henry. În flashback-uri, Henry era un iubit abuziv din traficul de droguri, care a devenit obsedat de Penelope. După ce l-a lovit de prea multe ori pe Penelope, Miguel a luat lucrurile în mâinile sale și l-a bătut pe Henry atât de rău încât l-a făcut pe Henry să piardă un ochi. Din această cauză, Henry a decis să se răzbune pe Penelope prin uciderea ei. Cu toate acestea, Penelope începe să uite de valorile sale de cult atunci când a spus: „Toată lumea crede că în această seară își va rezolva toate problemele, dar nu!” Penelope își prețuiește din nou viața?

Mai multe de la Drama

Celălalt flashback l-a văzut pe Miguel plecând spre război spre nemulțumirea Penelopei. Pe măsură ce Penelope se strică și plânge, cine este acolo pentru a o mângâia? Nu era altul decât Tavis, despre care știm că este liderul cultului.

Miguel o găsește pe Penelope, dar poate că este prea târziu

Miguel a ajuns în cele din urmă la Carnavalul cărnii. Înainte de a intra în carnaval, Miguel l-a atacat pe Rex, a salvat victimele nevinovate din spate și a transformat corpul lui Rex în carnaval. În timp ce se plimba, Miguel a dat peste un fost soldat care a decis să facă curățenie pentru a rămâne sănătos.


La scurt timp, Miguel o aude pe Penelope țipând și aleargă la cortul unde este ținută captivă. Cu toate acestea, Miguel nu ajunge niciodată, deoarece este capturat de muncitorii de la carnaval după ce Rex a fost eliberat. În cele din urmă, Miguel o vede pe Penelope, dar reuniunea este de scurtă durată, în timp ce Henry își propune să-l omoare pe Miguel.Jane pleacă în casa lui David

Jane a continuat să călărească împreună cu Sfinții Matronii până când s-au oprit la un apartament pentru a finaliza o slujbă. Sfinții Matron au salvat o femeie bătută dintr-o dispută internă cu soțul ei. Jane susține că există o modalitate mai bună de a căuta dreptate, dar sfinții nu sunt de acord și denotă cuvântul „PORC” pe fruntea soțului. Îngrozită, Jane pleacă brusc și merge la apartamentul lui David. Jane a ajuns în siguranță la ușa lui David și a intrat în apartament. David este în siguranță sau asasinul ei a lăsat-o să intre?


Rick și Jenna sunt martori la o revoluție

A existat un motiv pentru care servitoarea, Catalina, a avertizat-o pe Jenna să părăsească reședința Stanton. Acum, am văzut de ce, în timp ce grupul de rezistență a intrat în reședința Stanton puternic înarmat și a deschis focul asupra NFFA. Temându-se de viața lor, Rick și Jenna s-au îndreptat spre pivnița pivniței înainte ca Catalina să-i elibereze. Când Jenna i-a cerut Catalinei să o salveze pe Lila, femeia de serviciu a spus „Nu Stanton este în siguranță”. Rick și Jenna au reușit să o facă afară, dar ce se va întâmpla cu Lila și cu restul NFFA?

Joe își continuă misiunea Purge Night

Joe (figură mascată) continuă să circule prin oraș în timp ce caută să salveze oamenii de la moarte. Episodul 5 s-a încheiat cu Joe oprindu-se în fața unui grup de trei bărbați care loveau violent o lovitură de victimă fără viață. Va reuși Joe să-i învingă pe atacatori?


Următorul: The Purge sezonul 1, episodul 4 recapitulează: Eliberează bestia

La ce te-ai gânditPurjareaepisodul 4? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.

Purjarease difuzează marți seara la 22:00 pe Rețeaua SUA.

Donald Fagen arestat

Articole Interesante