Weeknd pare să meargă după Drake pe „Lost in the Fire”

Weeknd pare să meargă după Drake pe „Lost in the Fire”

The Weeknd a făcut o lovitură la Drake pe noua sa melodie? Cu siguranță mi se pare.


La „Lost in the Fire”, o colaborare NSFW cu DJ-ul francez Gesaffelstein, croonerul părea să țintească o săpătură foarte bine îndreptată către colegul său canadian și uneori prieten.

„Și vreau doar un copil cu cel potrivit /„ Pentru că nu aș putea fi niciodată cel care să ascund unul ”, cântă el pe piesa, care a fost lansată aseară.

copii copii bogați

În timp ce The Weeknd putea, în teorie, să cânte despre o situație fictivă, este greu de observat o mulțime de asemănări între linii și dezvăluirea șocantă a anului trecut că Drake a avut un fiu secret.

Pe pistă, cântărețul precizează că intenționează să își facă timp pentru a găsi partenerul potrivit cu care să aibă un copil, spre deosebire de Drake, care a născut un copil cu o vedetă franceză pentru adulți, după un stand de o noapte. Și, în timp ce nu a putut să „ascundă niciodată”, rapperul canadian nu a avut nicio problemă să facă exact asta până când a fost chemat să facă asta de Pusha T în timpul unuia dintre cele mai neplăcute carne de rap de anul trecut.


Desigur, Drake a afirmat că a făcut de fapt opusul lui „Emotionless” de anul trecut, pe care a rapit-o, „Nu-mi ascundeam copilul de lume, ci ascundeam lumea de copilul meu”.

kelly bensimon playboy

Dacă versurile se referă de fapt la Drake, nu este clar ce le-a provocat. Credeam că relația dintre cei doi nativi din Toronto a fost uneori grea, nu a mai fost niciodată așa de tensionată, cel puțin public.


Poate că Weeknd este încă înnebunit de încercarea lui Drake de a o romantiza pe Bella Hadid în timpul pauzei de șase luni a cuplului.

Avertisment: limbaj explicit


hannah direct tv

Articole Interesante