Ultima lumină: Amber Rose Revah pătrunde în straturile lui Mika

Ultima lumină: Amber Rose Revah pătrunde în straturile lui Mika

 LAST LIGHT -- „Darkness Falls” Episodul 103 -- Imaginea: Amber Rose Revah în rolul Mika Bakhash -- (Fotografia: cu amabilitatea MGM Television/NBCU/Peacock)

Veți cunoaște Amber Rose Revah de la Călăul și Orașul de Smarald , dar ea intră în pielea lui Mika Bakhash în Ultima lumină pe Păun. Ea a împărtășit de ce acest rol și multe altele în acest interviu exclusiv.


Thomas Gibson 2018

Voi recunoaște că sunt atras de personajele care au straturi; cei care au multiple defecte, dar în miezul lor, sunt oameni buni. Probabil acesta este motivul pentru care am fost imediat atras de Mika când mă uitam la ecrane Ultima lumină . Ea a devenit rapid personajul meu preferat.

A fost și mai bine să ai șansa de a alege mintea lui Amber Rose Revah despre personaj. Dacă aș avea mai mult timp!

Mika este trimisă de guvernul britanic pentru a se asigura că există o conformitate legată de energie între guvern și marele petrol. Când există o criză energetică globală, Mika trebuie să lucreze cu contactele ei profesionale pentru a ajunge la fundul acesteia. Cu toate acestea, nu totul este așa cum pare, iar Mika poate ști mult mai multe decât îi spune lui Andy (Matthew Fox).

Dezvăluirea straturilor lui Mika în Ultima lumină

În timpul interviului cu Revah, am discutat despre aceste straturi. Cum a fost să desfaceți straturile în timp ce filmați?


„A fost unul interesant, pentru că scenariile s-au schimbat de câteva ori. Când am avut prima dată defalcarea caracterului ei, nu știam cu adevărat spre unde va evolua. Ceea ce mi-a plăcut la asta a fost arcul ei cu Andy [personajul lui Matthew]”.Dinamica dintre cele două personaje este interesantă. Cei doi sunt egali în anumite privințe când vine vorba de această criză energetică, dar trebuie să se citească în mod constant și să dezbată dacă pot avea încredere unul în celălalt.


Lucrul cu Matthew a fost, de asemenea, atrăgător. Revah se uitase la multe Partidul celor cinci pe vremuri (nu-i așa că toți?), și ea era încântată să creeze ceva atrăgător între cele două personaje.

Este greu să o descrii pe Mika ca personaj fără să dai prea multe spoilere, așa că l-am întrebat pe Revah cum să o descriu.


„Ceea ce îmi place la ea este că nu se vorbește prea multe. O mare parte este în joc și creează un sentiment de dorință de a ști cine este ea. Indiferent dacă aflăm sau nu, publicul poate aștepta și va vedea. Înseamnă că era mult de jucat cu asta.”

Au existat momente preferate care joacă rolul? Se pare că scenele de acțiune au fost cu siguranță în fruntea listei.

„Unul dintre lucrurile mele preferate a fost să fac toate luptele și să cunosc diferite stiluri de luptă. [Prin asta] poți afla din ce în ce mai multe despre trecutul ei. Sunt din ce în ce mai multe pe care le puteți afla pe parcurs.”

Desigur, călătoria a fost o mare parte a poveștii. O parte dintre filmări au avut loc în Emiratele Arabe Unite, oferindu-le actorilor șansa de a se cufunda în cultură. Asta cu siguranță strălucește în serie.


Aceasta este o serie limitată și asta poate însemna adesea actori care de obicei nu ar alege roluri intră în roluri. Cu siguranță a atras-o pe Revah, care este mama unei fiice de doi ani. Însemna să jonglezi puțin mai ușor cu îngrijirea copiilor, educația parentală și munca. Acestea fiind spuse, dacă ajunge să existe un al doilea sezon (știm că seriale limitate nu rămân întotdeauna limitate), Revah este mai mult decât dispus să revină la rol.

Ultimul Ușoară debutează pe Peacock în întregime joi, 8 septembrie.

Articole Interesante