De ce fluturarea Shauna Sexton a lui Ben Affleck a fost proastă pentru sănătatea sa și pentru imaginea sa

De ce fluturarea Shauna Sexton a lui Ben Affleck a fost proastă pentru sănătatea sa și pentru imaginea sa

Având în vedere cât de timidă poate fi publicitatea Ben-Afleck, modelul Playuna, în vârstă de 22 de ani, Shauna Sexton părea o alegere ciudată pentru o iubită.


La sfârșitul lunii august, după ce Affleck a fost admis la reabilitarea alcoolului pentru a treia oară, Sexton a fost văzut pândindu-se în jurul Los Angeles-ului într-un top și cu pantaloni scurți mici, înfundând un tabloid cu fața actorului pe el și zâmbind pentru paparazzi.

Săptămâna trecută, când actorul în vârstă de 46 de ani a șoptit-o la el acasă, în Big Sky, Mt. - un loc în care Affleck merge să scape de lumina reflectoarelor - Sexton a profitat de ocazie să posteze pe Instagram fotografii cu beau tulburat.

Zile mai târziu, când prietenii lui Affleck au spus presei că relația scurtă s-a încheiat, Sexton a negat cu certitudine afirmațiile, spunând unui site Web: „„ Nu credeți tot ce ați citit pe Internet ”!

Sursele spun că singurul lucru care este de necrezut este acela că Affleck ar fi dat la început modelul.


„Cred că este atât de minunat”, a spus o sursă de la Hollywood care știe -Affleck. „A găsit o fată cu care poate ieși doar să bea și (să facă sex cu”).Sexton a fost arestat pentru băuturi minore și intoxicație publică și s-a lăudat pe rețelele de socializare despre dragostea ei de a bea și de a lua petrecere.


'La sfârșitul zilei, pentru a fi în recuperare, (Affleck) trebuie să fie singur și să aibă grijă de familia sa', a spus sursa hollywoodiană. Fata este folosită de această fată. Oricine bea felul în care bea și este acolo publicitându-l și relația lor, nu are niciun respect față de el sau de familia sa ”.

Viața lui Affleck nu a fost decât recent pregătită pentru cameră. Înainte de a intra în reabilitare ultima dată, el a fost văzut arat umflat și transpirat pe bancheta din spate a soției înstrăinate, Range Rover, a soției înstrăinate, Jennifer Garner, mâncând Jack în cutie în drum spre stația de tratament. Garner, în vârstă de 46 de ani, a organizat o intervenție pentru Affleck, care a combătut dependența de alcool de aproape două decenii. Săptămâna trecută, după stintul său de reabilitare de 40 de zile, duo-ul, care împărtășește trei copii, și-a mutat cazul -divorce la un judecător privat pentru a-l finaliza rapid.


Cuplul a făcut divorț în 2015, după zvonurile despre Affleck care a înșelat pe Garner cu bunica copiilor lor, Christine Ouzounian, și cu producătorul „Saturday Night Live”, Lindsay Shookus. (Într-un interviu din 2016 cu Vanity Fair, Garner a spus: „Am fost despărțiți de luni întregi până am auzit vreodată despre bonă. Nu a avut nicio legătură cu decizia noastră de a divorța”.)

Se presupune că Garner s-a confruntat cu Shookus când a găsit mesaje text între producător și Affleck în 2013, dar Shookus „a refuzat să oprească„ dalliance ”, a spus un internațional pentru The Post în 2017.

jessica white și nick tun

Shookus și Affleck au continuat să se întindă pe distanțe lungi până în august, când au stricat lucrurile, din cauza problemelor de băut ale lui Affleck - și ale ochiului său rătăcitor. „El a înșelat Lindsay în timp ce era în reabilitare cu un angajat acolo”, a declarat sursa de la Hollywood a tratamentului lui Affleck din martie 2017.

(Reprezentantul actorului nu a răspuns la cererile de comentarii.)


Executorii de la Tinseltown iau notă de instabilitatea lui Affleck.

În august, reprezentanții unei companii de asigurări au declarat pentru The Wrap că Affleck ar putea pierde rolul său profitabil Batman din cauza costului crescut de asigurare a stelei volatile.

Acum, chiar și Sexton, iubitor de atenție, își dă seama că există capcanele de a se lipi de omul conducător.

Prietenul ei, fotograful Martin Murillo, care a ajutat Sexton să dețină un agent de modelare, a declarat pentru The Post că toată publicitatea care îi înconjoară romantismul funcționează de fapt în dezavantajul ei.

„Acum că s-a întâmplat toată această problemă, a devenit mai greu”, a spus Murillo, care fotografiază voluptuoasa brunetă de două ori pe lună pentru conturile sale de social media.

„Dacă vorbesc cu un agent de la LA Models, primul lucru (notează) este că ea se întâlnește cu Ben-Afleck”, a adăugat el. „Ar putea fi un lucru bun, dar cred că ei îl văd ca„ Oh, iată doar un alt model care dorește atenție. ”

Murillo susține, de asemenea, că Sexton, o localitate din Virginia Beach, Va., A fost forțată să-și părăsească locul de muncă ca tehnician la Centrul de Specialitate Veterinară și de Urgență a Mii Oaks, California, din cauza atenției covârșitoare a paparazzilor.

„Știu că i-a afectat pe oameni la locul ei de muncă, așa că a decis să plece”, a spus el, adăugând că salariul Sexton vine acum din diverse evenimente Playmate.

Zile după ce Affleck a fost tratat, Sexton a postat o fotografie cu ea însăși la un restaurant, ținând un pahar de vin, conducându-i pe fanii Affleck să-l acuze pe Sexton că l-a condus pe directorul „Argo” pe o cale rea.

Dar Sexton s-a apărat pe Instagram, făcând față greșelilor din trecut și recunoscând că iubește „să bea și să petreacă! Absolut tipule. '

„Înseamnă că aceste greșeli ar fi lipsit de respect despre sobrietatea câștigată cuiva prin consumul cu ei sau în fața lor? Naiba nu ', a scris ea.

Cu asta, Ben este un bărbat măgar, un copil. El ia propriile decizii. A învinovăți un tânăr de 22 de ani pentru a treia oară în reabilitare este pur și simplu ridicol ... Toți vom face față, este doar o problemă de a învăța de la el ”.

Potrivit Entertainment Tonight, consilierii sobri ai lui Garner și Affleck l-au îndemnat să taie legăturile cu Sexton.

'Are o grămadă de bani, iar acum este destul de tânăr pentru a avea nevoie să-și strângă', a spus sursa de la Hollywood.

În caz contrar, „într-o zi va bea prea mult și se va întâmpla ceva rău”.

Articole Interesante